De bästa Yandere-karaktärerna i Animes. Här är en lista över topp 10 Yandere-karaktärer. Klicka för att se om dina favoriter kommit till listan.

För att inte bli förvirrad för yangire eller ens i huvudsak någon form av vild personlighet, en yandere är faktiskt en anime-personlighet, vanligtvis kvinnor. Det finns faktiskt undantag, som avslöjar medkänsla, speciell, såväl som passion, i någon form av fest, är faktiskt ofarlig. I det förflutna långa konverterar rätt till en psyko beredd att skada och utföra andra i firandet att de så mycket som närmar sig deras squash.

1) Kotonoha Katsura (skoldagar)

Kotonoha Katsura är faktiskt den grundläggande hjälten såväl som motståndaren till School Days, som går till Harami Junior High. Med tanke på att hennes popularitet en av manliga kompisar, var hon faktiskt ständigt syftet med faror. Kotonoha börjar dejta Makoto Itou som kommer från träningsklassen nära henne och slutar med att vara extremt koncentrerad över honom.2) Anna Nishikinomiya (Shimoneta)

Anna Nishikinomiya är faktiskt understudypanelens statschef i Shimoneta-uppställningen som faktiskt är ansvarig för att skydda universitetets fix. Hon är faktiskt dessutom tjejen av de otroligt synliga väktarna. Anna lyckas smutskasta Tanukichi tillsammans skapar känslor för honom och slutar med att bli mycket överordnad när det gäller att få Tanukichis mysighet.

3) Lucy (Elfen Lied)

Kaede, eller annars kontaktade Lucy eller till och med Nyu, är faktiskt nyckelhjälten såväl som felet i Elfen Lied-installationen. Lucy är faktiskt drottningen Diclonius, en utvecklande individuell sub-typ av mänskligheten tillsammans med en förmåga att utföra med hjälp av osynliga överarmar kontaktade vinklar. Hon avskyr mänskligheten och är faktiskt sviken genom dem alla därför exakt hur folket tilldelade henne specifikt som ung person.

4) Mikasa Ackerman (Shingeki no Kyojin)

Mikasa Ackerman är faktiskt den 2:a allra mest betydande personligheten i Attack on Titan-upplägget. När hon faktiskt räddades från enskilda leverantörer som neutraliserade hennes alla naturliga vårdnadshavare, förvandlades hon direkt till Eren Yeagers lyhörda syskon. Efter att ha lyckats hantera Eren såväl som hans individer utvecklade Mikasa kärlek till Eren. Tack vare sin enastående familj har Mikasa häpnadsväckande toppkvalitet såväl som konstigheter, som hon använder för att täcka Eren som kommer från någon form av bus.

5) Satou Matsuzaka (Happy Sugar Life)

Satou Matsuzaka är faktiskt en första-års gymnasieutbildning på Makiko High School. Hon upplevde nitiska förnimmelser för Shio Kōbe och klarar sig i hemlighet med henne på ett vanligt loftutrymme. Hon uppträder som webbserver på ett cosplay-kafé som kallas Cure á Cute för att passa både Shio och henne själv. Satou är faktiskt också överbeskyddande av Shio och tycker om att ordentligt täcka Shio såväl som deras livsstil som kommer från alla typer av risker.

6) Yuno Gasai (Mirai Nikki)

Yuno Gasai är faktiskt den viktigaste kvinnliga hjälten/screw-upen i Future Diary-upplägget. Hon är faktiskt också några av de tretton individer som har den potentiella dagboken, en pryl som gör att hon kan visualisera vad som faktiskt ligger framför sig. Yuno har ett oönskat missbruk av Yukiteru Amano och skulle säkert ta ut vem som helst för att garantera honom.

7) Mika Harima (Durarara!!)

Mika Harima är faktiskt en biroll i Durarara-upplägget. Efter utnämningen Seiji Yagiri slutade Mika med att bli hopplöst hänförd tillsammans med honom och började efterträda honom. Hon sprack också rakt in i Seijis loftutrymme, vilket uppmanade Seiji att döda henne som ett resultat av ett missförstånd. Efter sitt möte med Seiji försvinner Mika. Ändå kommer hon tillbaka efter att ha ändrat sitt avtal med den plastiska kliniska behandlingen för att samarbeta med Seijis omvårdnad och bli hans signifikanta andra.

8) Kaede Fuyou (Shuffle!)

Kaede Fuyou är faktiskt nyckelhjälten Rin Tsuchimis älskade vän, som besökte Verbena Academy tillsammans med honom som kompisar. De bodde under ett identiskt tak efter Kaedes mor, liksom Rins individer omkom i en identisk olycka. Hon brukar stanna i närheten och utföra det enda hon kan för att få hans sällskap.

9) Megumi Shimizu (Shiki)

Megumi Shimizu är faktiskt en tilltalande liten ung person som verkligen älskar den grundläggande hjälten. Hon drömmer om att ha ett partnerskap tillsammans med honom. Med tanke på hennes spänning för layout, föraktar Megumi samhällets livsstil och kräver att bo i storstadsområdet. Tyvärr blir hon den viktigaste katastrofen för Kirishiki-hushållet och blir rakt in i en Shiki (nattens varelse). Trots sanningen att hon avskyr samhällets människor, tänker hon trots varje liten sak på att hon pulveriseras och använder sina helt nya energier för att hålla sig till Natsuno och sikta på människor nära honom.

10) Amane Misa (Death Note)

Misa Amane är faktiskt en populär design tillsammans med ett enormt extra pund på Kira och utför allt för att upprätthålla honom. Hon blir i framtiden den efterföljande Death Note-kunden och byter ut sin förväntan på livet mot Shinigami-ögonen. De helt nya ögonen hjälper henne med att upptäcka den autentiska individen Kira samt ägnar en enastående vila för att hjälpa honom som kommer från lagstiftningsbehov.

.