De bästa nya vegas-moddarna som finns!! Klicka för att veta mer om deras detaljer och steg för att installera!

Fallout: New Vegas är ett bra spel, ett av de bästa spelen i franchisen. Huvudfrågan är att spelet är ofullständigt i både bokstavlig och bildlig mening. Det var ett kaotiskt jobb att Obsidian gjorde sitt bästa med så kort varsel; de misslyckades med att förverkliga sin vision helt. Till skillnad från många Bethesda-spel känns dessa moddar mindre som ett extra föremål och mer som en nödvändighet för att hålla spelet vid liv. Men efter en enda genomgång blir spelen monotona eftersom allt i New Vegas relaterar till huvuduppdraget. Nästan varje utredning som inledningsvis framstår som frivillig är någonstans relaterad till den centrala konflikten i, med få undantag. Vissa är dock till och med obligatoriska, så du måste genomföra det till varje pris.

Men från denna felaktiga men unika version också, skapade många moddare mods som ger ett definitivt slut på spelet. Vissa moddare fixar buggar och vanliga krascher medan andra lägger till extra innehåll som från början var tänkt att finnas där men som aldrig nådde publiken. Med många mods tillgängliga på internet som består av några mindre justeringar till betydande livsförbättringar, presenterar vi några av de bästa modsna för detta spel öppna.

FNV 4 GB patcher

Denna FNV 4 GB Patcher-mod är en nödvändig mod snarare än en rolig.New Vegas,ett utmärkt spel av denna franchise men är ganska bråttom och instabil. De4 GB patcherlåter dig använda mer minne, vilket ökar stabiliteten och minskar skriptfördröjning och kraschar från minnesöverbelastning samtidigt. Detta problem med skriptlag och ett minne som överbelastas delar New Vegas med Skyrim där save bloat ökar med tiden (exponentiellt).Fallout New Vegas Script Extender

Om du vill ha lite fler, större och mer komplexa moddar behöver du definitivt New Vegas Script Extender (NVSE). Det är tekniskt sett en mod. Det är mer som en mjukvarumoddare som används för de flesta komplexa New Vegas-moddar. Men det förtjänar en plats för hur allestädes närvarande den här saken är och hur mycket den förbättrar moddingscenen. Ta en titt på videon för en korrekt förståelse.

NMCs texturpaket

Nu när det här spelet är mer stabilt, så varför inte välja att uppdatera dess utseende?Nya Vegasär ett gammalt spel men var inte särskilt intressant när det släpptes. Med så kort varsel skapade Obsidian ett så fantastiskt mästerverk, men detta består också av några brister. Men dessa brister är förståeliga eftersom de fokuserade mer på gameplay än visuella, men moddare har nu förnyat märkena. NMCTexture Pack skapar en perfekt balans mellan att vara lätt att installera och att ha omfattande förändringar av spelets visuella egenskaper. Tar upp spelet till vanilj Skyrim nivåer är en prestation och ser fantastisk ut också. Dessutom spelar det bra med de flesta andra mods för grafisk översyn, så länge de inte skriver över samma texturer.

För fler uppdateringar, håll utkik.

Om du tyckte att den här artikeln var användbar, hänvisa till mitt övriga innehåll. De bästa KSP-moddarna