De bästa KSP-moddarna!!! Alla moddar du behöver för att höja din spelupplevelse! Klicka för att veta mer!

Kerbal Space Program är redan en prestation i sig. Det är en djup och givande sim som fångar det majestätiska och äventyret med att åka till rymden. Men med tillägget av mods blir spelet en nivå. De bästa modsna för Kerbal Space Program lägger till nya skepp och små justeringar för att hålla Kerbal fantastisk efter hundra timmars raketvetenskap. Om du vill ha en flygbar Enterprise eller Serenity, en rekreation av NASA:s Apollo-raketer, har KSP-gemenskapen försökt lösa alla fantasier i evigheter. Utan arbete tillgängliga på KSP, dessa är de bästa modsna för Kerbal Space Program.

Comprehensive Kerbal Archive Network (CKAN)

Du kan få denna mod på Kerbal Space Program forum, men du måste också lägga till en modulhanterare. Denna inkludering kommer att förbättra ditt spel. CKAN är ett program, inte en mod. Även om KSP-moddarens community har flyttat runt mycket, är dess primära och största moddar tillgängliga på spelets officiella forum. Med olika modkällor tillgängliga på internet, samlar CKAN moddars inskickade filer och korsreferenser dem för spelarna, och ser till att varje mod är uppdaterad och inkluderar även en varning om mods är inkompatibla med varandra. Om du vill lägga till en mod via CKAN, skriv in namnet.Chattare-

När du är i rymden kommer du att vara i en hjälplös situation eftersom ingen kan höra dig skrika. Men om du håller ned tryck-och-talk-knappen kommer detta problem att lösas automatiskt. Chatterer-modet har det verkliga ljudet från Apollo 11-uppdragen. Dessa ljudfiler justeras och manipuleras enligt kravet att spela upp dem i bakgrunden av uppgifter. Tillsammans med dessa ljudfiler kan du också hitta några välplacerade Quindar-toner. Detta tillägg ger den här moden ett intryck av ett livligt, kaotiskt uppdragskontrollcenter som surrar av meddelanden och korshörning. Alla tweaks och modifieringar har tagit upp nivån.

Kollision FX

När man flyger en raket kan kraschar och enstaka skruvningar se lockande ut eller kan vara perfekt, enligt Kerbal-radarn. Collision FX lägger till olika animationer som gnistor, rök, skrikande däck, smutspölar och snöplymer – allt beroende på marken där du kraschar. Sedan evigheter har de ständigt försökt att förnya det; därför har den senaste versionen också jord som matchar regoliten som du träffar på. Men det bästa är ett oof-ljud, som genereras när Kerbals flyger in i något konkret under EVA.

För fler uppdateringar, håll utkik.

Om du tyckte att det här innehållet var intressant, vänligen se mina andra artiklar. Into the Breach Mods