De bästa Divinity: Original Sin 2 Mods hittills!! Använd dessa mods för att förbättra din spelupplevelse!!

Holiness: Original Sin 2 är ett utmärkt RPG, men det betyder inte att moddar inte kan göra det mycket bättre. Med dess rejäla föränderliga instrument och naturliga Game Master-läge hoppas jag att få se mängder av förändringar, nya höjdpunkter och hela uppdrag senare. Vi kommer att uppdatera den här sammanfattningen efter ett tag. Men vi har precis upptäckt många stödjande mods. Här är de bästa Divinity: Original Sin 2-moddarna fram till denna punkt.

Gratis husdjursvän

Ångverkstad | Nexus

Djurkompis-förmågan är passionerat och utan tvekan den bästa kapaciteten i spelet. Det gör att du kan samtala med djur och är en oändlig källa av skämt, antydningar och höljda resor. Genom att inte välja det, skulle du missa ett stort antal av upplevelsens mest anmärkningsvärda minuter. Denna mod gör den till en ledig kapacitet, så att du kan använda den direkt utan att behöva välja bland den och en av de många andra användbara förmågorna. Du kommer att ha möjlighet att babbla iväg med Rivellons pråliga varelser hur mycket du än vill. En uppdatering av modden gör också att den påverkar alla i din sammankomst, inte bara din karaktär.Utökad partistorlek

Ångverkstad | Nexus

Unique Sin 2:s allierade är för det mesta värda att ta med sig på din utflykt, lägga till detaljerade individuella resor till din dagbok som förlänger spelet och ger många låtsasöppningar. Tragiskt nog, med den mest extrema samlingsstorleken på fyra, måste du lämna åtminstone två av dem bakom dig. Den utökade partystorleksmodden låter dig naturligtvis ta var och en av dem med dig. Det finns några mindre gränssnitts- och diskursproblem – dock inget spelbrytande. Striden kommer att vara något ojämlik, hur som helst, så du bör tänka på mer betydande problem.

Oändlig andevision

Ångverkstad

Soul vision låter dig inleda en diskussion med fantomer, vilket öppnar upp för bättre tillvägagångssätt för att ta itu med uppdrag. Det är i grunden att klappa kompis med spöken. I motsats till husdjurskompisen, trots det, är det en kapacitet du behöver projicera, och den fortsätter inte för evigt. Det gör det enkelt att förbise att det kan finnas några ytterligare tecken som glider. Gränslös själsseende håller den alltid på, vilket gör den till en fristående kapacitet. Om du befinner dig i en läskig zon behöver du inte gnälla, och du kommer att se det direkt. Den första modden har avdunstat från Steam och Nexus. Men den här fräschare åtföljer ett utökat spann, så du kommer att se uppenbarelser längre bort.

Böcker om ursprung och raskunskaper

Ångverkstad | Nexus

Några få förmågor i Original Sin 2 är begränsade till explicita raser och karaktärsbörjan. Det är en av bara en handfull, inte många begränsningar i ett generellt verkligt anpassningsbart, töntigt ramverk. The cause and racial ability books mod gör att dessa förmågor kan låsas upp på samma sätt som alla andra genom att omvandla dem till expertböcker. Den innehåller husdjurskallelser, så du har möjlighet att skapa en anpassad karaktär som kan styra Ifans varg och den röda prinsens dragon. Det utesluter dock kapaciteten som tillåts av Fane's Shapeshifter's Mask. Förmågan böcker kan hitta i explicita hyllor. Moden uppdaterades från och med december 2017.