De bästa Divinity 2-moddarna: Allt du behöver för en uppgraderad spelupplevelse!!

Divinity: Original Sin 2 är ett av de bästa RPG-spelen, men det blir ännu bättre med de nya tillgängliga mods. Med sina förbättrade redigeringsverktyg och intuitiva Game Master-läge förstärks spelupplevelsen. Det är säkert att säga att du kan förvänta dig att se massor av justeringar, nya funktioner och hela kampanjer i framtiden.

Bard och Artificer klasser

Barden är den ultimata Marmite-klassen i många rollspel, men tyvärr saknas denna musikaliska magi i Divinity. Lyckligtvis är detta klagomål nu löst. Denna Divinity: Original Sin 2-mod lägger till ett dussin nya färdigheter endast baserade på två nya karaktärsbyggen: barden och artificern. De förra tillämpar statuseffekter, debuffs och buffs. Medan de senare interagerar med föremål och världsobjekt, duplicerar föremål, polerar allierade och förbannar föremål (som kistor och stegar).Gratis husdjursvän

Pet pal talang är utan tvekan den bästa förmågan i spelet. Tillägget av ett husdjur och att ha förmågan att prata med djur är bara unikt. Det är precis som en oändlig källa av skämt, tips och dolda uppdrag. Om du hoppar över detta kommer du att gå miste om många av äventyrets största ögonblick. Denna mod gör det till en gratis förmåga, så du kan använda den direkt för att undvika dilemma när du väljer mellan den och en av de många andra praktiska talangerna. Du kommer också att kunna bråka iväg med Rivellons pratsamma djur till ditt hjärta.

Oändlig andevision

Spirit vision låter dig inleda en konversation med spöken, vilket hjälper dig att få nya sätt att lösa uppdrag. Det är en husdjursvän med fler spöken. Men till skillnad från husdjursvän är det en förmåga du måste kasta eftersom den inte är permanent. Denna tillfällighet gör den lätt att glömma. Oändligt andesyn håller den på hela tiden, vilket effektivt gör den till en passiv förmåga. Om du är i ett område som är hemsökt bör du inte vara rädd. Med denna vision på, kommer du att märka dem direkt. Men med den ursprungliga moddens försvinnande från Steam och Nexus ger den här nyare en utökad radie, så att du kommer att se spöken som är längre bort.

Hybridfärdigheter utökade

Divinity Original Sin 2 låter dig kombinera olika färdighetsböcker för att skapa nya, men tyvärr är antalet kombinationer begränsat till 48. Därför fungerar inte vissa varianter. Men med hjälp av den här moden får du en ny besvärjelse om du kombinerar två böcker. Detta resulterar i att nästan 40 unika färdigheter tillkommer. Alla dessa tillägg är resultatet av tidigare oanvändbara bokkombinationer.

För fler uppdateringar, håll utkik.

Om du tyckte att innehållet var intressant, följ gärna upp mina andra artiklar. Fallout 4 mods