De bästa coola Sims 4-moddarna är tillgängliga nu! Klicka för att få information om dessa mods!

De bästa Sims 4-moddarna räcker för att förbättra spelets nuvarande status. Du kan ta emot flera nya mods på ModTheSims , varje vecka. Den här webbplatsen är som en guidebok för The Sims-spelet, eftersom här hittar du några mindre justeringar för att förnya versionen av praktiska system. Få modders, som LittleMsSam och KawaiiStacie, är nu så populära att de har skapat skräddarsydda webbplatser för sin växande lista med skapelser. Den mest kritiska utmaningen för det här spelet är att avgöra vilka som är kompatibla. Vi presenterar några av de mest uppdaterade versionerna av de berömda moddarna.

Nya personlighetsdrag

Många av de fantastiska Sims 4-moddarna påverkar de olika sätten som våra simmar interagerar med varandra. The Sims 4 har en lista med karaktärer som förändrar hur en sim interagerar. Och modders tycker att denna anpassning är relativt enkel och bekväm. Till exempel förbättrar Sweet Tooth-egenskapen din sims bakförmåga och inkluderar nya stämningar som hjälper dem att uttrycka sin kärlek till tårtor. Däremot låter robotegenskaperna dig skapa hybridsimmar mellan människa och maskin eller bara kompletta robotar som borde besöka en laddningsstation en gång varannan timme. Du kan hitta flera sådana mods på ModTheSims. Här kan du ta tag i flera egenskaper eller egenskapspaket, som i gengäld kommer att göra din sim till hantverkare eller trädgårdsmästare. Vill du testa flera av dessa nya egenskaper samtidigt? Denna mod låter dig lägga till mer än tre attribut åt gången. Allt du behöver göra är att skriva en fuskkod inklusive namnet på den önskade egenskapen för att lägga till den i din sim.

Skaffa ett jobb

Vem gillar inte ett jobb? Vare sig det är i verkliga livet eller spelvärlden. Spelare kan nu lägga till ny karriär via ModTheSims varje vecka. Så om du vill ha lite inspiration i vilken riktning du ska omdirigera din sim till, sök den sedan. Den verkliga motivationen bakom dem är ganska imponerande, och de flesta av dessa moddar ger dig en fullfjädrad väg att följa. Så oavsett om du vill bli tatuerare, spelutvecklare eller en enkel djurskötare, nu kan du spåra dina drömmar. Vi njuter av vår sims förvandling från bara en PR-assistent till ägaren av ett sportlag i sportagentkarriären, som ursprungligen är en förnyad version av ett jobb från The Sims 3: University Life.För fler uppdateringar, håll utkik.

Om du gillade mitt innehåll, följ gärna upp mina andra artiklar. Slay the Spire Mods