De 7 bästa Battle Royale-spelen 2020 för Android som ni alla behöver mest. Klicka för att se vilka spel som kom till listan.

Publikens tendens till fight royale-spel började med introduktionen av Player Unknown’s Battle Ground eller PUBG Mobile. Från den tidpunkten och framåt, gjorde Call of Duty Mobile sin introduktion och avsatte PUBG som det bästa fight royale-spelet. För att följa mönstret har några andra fight royale-spel presenterats, av vilka bara ett par förtjänar ett försök.

Om du är en anhängare av klassen, här är en sammanfattning av de bästa Battle Royale-spelen för Android du kan spela.1. PUBG

Player Unkowns bärbara BattleGrounds blev ett av de mest välkända fight royale-spelen för Android. Spelet har gjorts av PUBG enterprise som är en del av en Bluehole, sydkoreansk datorspelsorganisation.

PUBG hyllas bland spelarna för sitt fight royale-läge där 100 individer får spela på en gång och den sista överlevande förvandlas till mästaren. Rutinmässigt läggs nya höjdpunkter, extramaterial och karaktärer till i PUBG vilket gör att den skiljer sig från gruppen.

2. Garena Free Fire

Det här spelet kan betraktas som en longshot i denna sammanfattning av bästa fight royale-spel. Oavsett om det har mer än 100 miljoner nedladdningar och design i toppklass, kunde inte spelet göra något som PUBG eller COD. 50 personer kan delta i spelets fight royale-metod. Tiden som tilldelas för en ensam fight royale är 10 minuter.

Spelet är hyllat för sina ämnen utanför alliansen och exceptionellt innehåll. På senare tid drev spelet fram Ragnarok-tema online-extramaterial för spelarna

3. Regler för överlevnad

Med över 50 miljoner nedladdningar på Google Play Butik kan Rules Of Survival antas vara en oförfalskad PUBG-klon. Det är ett överväldigande spel som kräver cirka 2,7 GB utrymme tillsammans med en högpresterande processor för att fungera enkelt.

I fight royale-metoden Rules of Survival går 120 spelare med i spelet och spelar mot varandra. Precis som PUBG förser Rules of Survival dessutom kunderna med saker som vapen i spelet, häpnadsväckande fordon och mycket mer.

4. Skyldighet till hands: Mobil

Obligation at hands Mobile är tänkt att vara det främsta fight royale-spelet som hittills trampat PUBG Mobile. Spelet beviljades som den bästa omgången 2019 och ersatte PUBG. Den bärbara versionen av spelet består av många karaktärer från olika varianter av den anmärkningsvärda titeln, inklusive Soap MacTravish, Captain Price, Simon Ghost Riley och ett par annat.

Spelet får också nya uppdateringar då och då med nya komponenter, guider, vapen och karaktärer. Den senaste karaktären som presenteras i spelet är Soap MacTravish.

5. Pixels okända slagfält

Spelets pixelstilsdesign gör att det förblir på en helt extraordinär utvikning i sammanfattningen. Pixel's Unknown Battle Grounds är ett obevekligt fight royale-spel. Spelarna släpps i spelet, upptäcker vapen och utplånar sedan varandra helt enkelt som något annat fight royale-spel.

Spelet åtföljer också samtalsval i spelet och låga designinställningar för billiga prylar. I spelets fight royale-metoden kan ett komplett antal av 25 spelare spela samtidigt. Vid sidan av fight royale-läget innehåller spelet också ett zombieläge och ett gruppkampläge.

6. Bladen ut

Blades Out är ett anmärkningsvärt fight royale-spel i Google Play Store med cirka 10 miljoner nedladdningar. Spelet är ungefär detsamma som vissa andra fight royale men upplevelserna med olika spelare är grafiskt grova. På en gång kan 100 spelare gå med i fight royale-läget och fem spelare kan spela spelet i en sammankomst.

Blades Out består dessutom av banbrytande vapen och glänsande nya säsonger och guider med varje uppdatering. I vilket fall som helst är den största nackdelen med spelet att fusk i mitten av spelet är dominerande och spelet slappar då och då.

7. Battlelands Royale

Battleland Royale kan utnämnas till det mest missbedömda fight royale-spelet på genomgången. Det är i grunden ett tredje-individuellt fight royale-spel och cirka 32 spelare kan delta i en ensam fight royale-koordinat. Spelen åtföljer dessutom karaktärsuppdateringar och den pågående interaktionen är mycket snabb.

Bästa Battle Royale-spelBattleland Royale består av helt oväntade karaktärer från andra fight royale-spel. En normal fight royale-koordinat i spelet pågår i cirka 3 till 5 minuter. Som upplevt vid försöksperioden, slackar spelet lite trots att det har en anständig webbassociation. I vilket fall som helst kan det mycket väl vara extraordinärt jämfört med andra fight royale-spel för low-end prylar eftersom det slukar lite utrymme i kontrast till olika omgångar i klassen.