De 5 bästa Fallout 4-moddarna för PC, gör din spelupplevelse roligare och roligare!

Det var länge sedan jag tidigare recenserade den här sammanfattningen av de bästa moddarna för Fallout 4. Så vad sägs om att vi tittar igen på vad som finns där ute.

Nexus-forumen har avancerat till ett rent underland av ny spelsubstans. Det är svårt att acceptera hur många spel som kan modifieras nuförtiden. Och hur generös en del av moddarna är. Jag är i allmänhet i tacksam förundran över individerna. Vem kommer att lägga undan ansträngningarna för att ge nytt material för att bredda livet i universum jag älskar för att undersöka vad mer är, i Fallout 4, ett spel som positivt är ofullkomligt, chansen att förändras. Ändra upplevelsen kan påverka spelbara och ospelbara. The 10 Best  <i>Fallout 4</i> Mods för PC

Mina preferenser för Fallout 4-mods skiljer sig åt. En del av dessa mods valdes först till höger som en del av spelets väsentliga fel. Andra väljer för sin förmåga att förbättra sin omgivning. Här är tio av mina bästa val, som täcker allt från miljö och klimat, till musik, Workshop-saker och lite till.Sanna stormar

För många individer ligger den viktigaste intrigen i de senaste Fallout-spelen i deras möjlighet att undersöka. Det finns knappt några saker som är så charmiga som att slarvigt slingra sig i en öppen värld, och i den mån de går har arrangemanget det absolut bästa. Genuine Storms, en klimatmod för Fallout 4, kan bredda en del av dina virtuella turnétimmar genom att inkludera några nya klimattyper, nya unika visualiseringar och ytor för skyfalls- och restdesigner, ny åska och hjälpande stötar och uppgraderat inneljud under stormar . Om du har en chans att du bara är glad när det ösregnar, då kommer du med största sannolikhet att vörda True Storms.

Vivid Fallout – allt i ett

Vivid Fallout, ett sortiment av ytmods av en liknande skapare, är en uppsättning som kommer att dekorera de vanliga miljöfaktorerna i Fallout 4. Modifieringarna förändrar generellt skillnaden, men med chockerande resultat.

Bättre nybyggare

Om du har en stor chans att bygga bosättningar, är du troligen vid den tidpunkten omgiven av naturliga ansikten som en allmän regel. För att ändra det en bit, använd modden Better Settlers, som importerar mer än 270 nya pilgrimer till spelet. Du kan antingen använda dem utan garantier eller använda den breda legenden som bjuder in anpassningsalternativ, från hårdvara till sexuell läggningsandel, detaljer och dödlighet. Med den kan du få dina små nätverk att framstå som mycket mer förnuftiga.

Mer Var det kom från Radio

Jag är en stor entusiast av alla moder som tillåter dig att ha det bra medan du undersöker en öppen värld. För mig är nya Fallout-radiosändningar en viktig aspekt av det. mer Where That Come From Lägg inte bara till 111 (!) låtar till din Pip-Boy. De är särskilt lämpliga och legendariska väl omhändertagna också, från Nuclear Cocktail, som framförd av The Slim Gaillard Quartet, och Arthur Crudups I'm Gonna Dig Myself a Hole.

Inofficiell Fallout 4 Patch

Det är synd att man inte kan lita på Bethesdafixa alla problemi sina spel. Med varje spel kommer den ofrånkomliga informella spelfixen som är gjord av fans. Om du har möjlighet att ladda ner och introducera mods, borde detta förmodligen vara din första. Belöning: det är förbättrat för att fungera med de flesta mods.