De 10 bästa Starbound-moddarna, som kommer att göra din spelupplevelse mycket bättre!

Som händer med alla de bästa sandlådespelen. Det stora och innovativa nätverket har anslutit sig till Starbound. Medan spelet fortfarande är i Early Access, med mods kan du utöka det till något mer annorlunda. Mer livlig och uttryckligen skräddarsydd för vad du vill att den ska vara. Här är tio av de bästa mods, bläddrade i de många nu tillgängliga i Starbounds utvecklande mod-katalog.

Kreativt läge

Å andra sidan, för att ge den här modden den valbara titeln jag hittade på, hej, jag är ett gigantiskt bambusande fuskläge. Creative Mode tillåter dig att ta fram monteringsmaterial för motivationen, bakom terraforming av en utvald planet till din egen himmelska struktur. Det sätter total gudaliknande kraft i ett urval av bekväma arbetsstationer. Moddens 'Definitive Box' är tillgänglig för ingenting i tillverkningsmenyn. Och inuti kommer du att upptäcka en sakspawner, Tech unlocker, Super Manipulator, och det är bara början. Det är otroligt av dess uttalade anledning och för att förvandla dig till en ögonblicksboss av obeveklig kraft.

Tabula Rasa

Ett rent blad är både ledningsmässigt och grundläggande. Den lägger till en maffig obsidian-surfplatta till skapandemenyn som ger ögonblicksåtkomst till saker som ingår i olika moddar. Det är en otrolig metod för att eliminera den oordning som kan orsakas av många anläggningar. Om det finns något extra du behöver kommer du med all sannolikhet att upptäcka det här.Enkel utökad karaktärsskapande mod

Det finns ett brett utbud av race mods för Starbound. Jag tänker inte avslöja för dig vilken du ska ladda ner. Möjligen måste du vara en dämpad rymdrovfågel, eller en argonian, eller en häst. Det beror verkligen på din egen inställning. Du behöver denna mod för att välja dem. Det ger nya öppningar till karaktärsskapandet som toppar när du lägger in nya arter.

XS Corporation Mechs

Den fjärde moden i den här sammanfattningen och vi kommer knappt till goliath-mekaniken? Jag vet, jag är hjärtbruten. Helst kommer den gigantiska kapacitet som erbjuds av XS Corporation Mechs att kompensera för uppskov. Det förstärker Starbounds begränsade mekanik beslutsamhet med ytterligare sex enorma kraftdräkter. Precis som de ser fantastiska ut, har var och en ett unikt arrangemang av kapacitet och vapen. Sigma Mech, till exempel, erbjuder en enorm gruppbombattack, medan Rho Mech lyfter fram en Graviton-stång som manövrar in fiender i räckvidden av sin fantastiska plasmamaskin. Materialet som krävs för varje Tech-schema garanterar att de inte är (lika) överväldigade.

Pixel Goods Store

Om Animal Crossing, Wildstar och hela idén Ikea visar något, är det att individer med glädje kommer att gå igenom timmar med att noggrant plocka, köpa och organisera möbler. Pixel Goods Store tar med det sättet att tänka i Starbound, med en extraordinär butik som innehåller ett sortiment av dekorationer och stilistiska tema för att berömma din utveckling.

Mäktig musik

Starbounds instrument kan vara en användbar tillgång i rätt händer. De kräver lite push för att komma igång. För något specifikt behöver du ABC-dokumentationen för din valda melodi. När allt är sagt och gjort måste du upptäcka ett instrument som är känt för mänskligheten. Å andra sidan kan du introducera Mighty Music och få tillgång till flera dokumentationer och ett urval av nya direktåtkomliga enheter.

  • Dungeoneer Dungeons
  • Ditt Starbound Crew
  • Variation är universums krydda
  • Dye Mod