DC deklarerar New Injustice Project !! Tom Taylor går tillbaka till rymden för att skapa den helt nya innovatören.!

Den 4 augusti, DC har faktiskt deklarerat att Injustice: Gods Among United States serieartikelförfattare Tom Taylor definitivt kommer att gå tillbaka till rymden. Han hjälpte till att forma DC:s allra mest fan-favorit kvickheter under de sista många åren.

Det helt nya företaget är faktiskt mest troligt ett innovatörskonto med titeln Injustice: Year Zero. Tom kommer att berätta historien om de fall som ledde fram till tävlingarna i Injustice: Gods Among United States Videospel och serier.Samlingen kommer faktiskt att lanseras som en elektronisk som erbjuds idag på ComiXology, Amazon, såväl som olika andra elektroniska bokhandlare. Kollektionen är faktiskt digital först, släpps två gånger månad till månad samt flyttar till kroppsbutiker så småningom. De 1:a 3 problem kan packas för en billig avgift på $2,49 på ComiXology just nu.

Tidigare Injustice-projekt

Injustice: Gods Among our team började som ett datorspel 2013. Ett komplex som handlar om videospel som använder sig av DC-personligheter. Fördomar är faktiskt inbäddade i en alternativ värld där Lois Lanes dödsfall faktiskt har gjort Stålmannen galen. TV-spelet var faktiskt tillräckligt framträdande för att ta emot en del två samt en seriesamling. Även om guiden avslöjar en elak Stålmannen, var guiden faktiskt ett kontor och vital excellens. Historien har faktiskt helt klart öppnat upp helt nya säkerhetskopior att skapa. Den här handlar om den galna mimen och hur han specificerar aktiviteter som leder till olyckliga firanden.

Enligt den formella förklaringen från DC, centrerar innovatören verksamheten kring Justice League såväl som uppfinningen av hur deras förfäder diskret kämpade under andra världskriget för att minska en slavförare. Jokern använder sin fördel för att undergräva Justice League- såväl som Justice Society of America-inifrån.

Tom Taylor, orättvisa

Medan på grund av det faktum att Taylor faktiskt har förvandlats till en av DC:s allra mest framstående författare. Taylors mörkare alternativa tidtabell samt att förvandla superhjältar till zombies har faktiskt varit en effekt för DC.

Orättvisa: År noll Kapitel fyra publiceras definitivt på tisdag den 18 augusti

Det var faktiskt allt för just nu. För ännu fler uppdateringar, fortsätt alltid att observera vårt team här. .