Dax Shepard rakade sitt huvud för att matcha dotter Lincoln: klicka här för att veta mer!

Pappa-tjej frisyrer? Dax Shepard och Kristen Bell visar verkligen att de är de trevliga väktarna. Den 17 september gick Shepard till Instagram för att dela en video där han rakade ena sidan av huvudet för att samordna med sin tjej.

Den två minuter långa videon låter honom använda en elektrisk rakhyvel för att surra en stor del av hans huvud. Att lämna sitt mörkblonda hår dök till den motsatta sidan, allt samtidigt som han flyttade till Sara Bareilles melodi Armour.Föräldraskapsunderhållaren, som uppenbarligen spikar föräldraskapsspelet, textade inlägget, Tack @sarabareilles för att du gav mina små flickor en hymn. Hon nämnde en speciell frisyr ett par dagar innan, och nu måste jag koordinera henne :)

Följaktligen anmärkte servitrisens kompositör och sångare gärna: Detta är det bästa. Mycket tacksam för att du är en kickass pappa för solida unga damer! #handmemyhaircut.

Om Dax Shepard

Dax Randall Shepard (född 2 januari 1975) är en amerikansk underhållare, författare, regissör och poddvärd. Han är mest populär för sitt arbete i filmerna Without a Paddle (2004), Zathura: A Space Adventure (2005), Employee of the Month (2006), Idiocracy (2006), Let's Go to Prison (2006), Hit och Run (2012) och CHiPs (2017), varav det sista paret han också skrev och regisserade, och MTV:s praktiska skämt realityserie Punk'd (2003).

Han avbildade Crosby Braverman i NBC-parodiserien Parenthood från 2010 till 2015. Sedan 2018 har han faciliterat podcasten Armchair Expert. Han spelade Luke Matthews i Netflix-serien The Ranch och var med i ABC:s Bless This Mess.

Om Dax Shepards personliga liv

Shepard träffade en underhållare Kristen Bell, dessutom en lokal i Detroits norra landsbygd, vid födelsedagsfirandet av en gemensam kamrat. De började dejta i slutet av 2007. Paret rapporterade sitt engagemang i januari 2010; i vilket fall som helst, valde de att skjuta upp äktenskapet tills Kaliforniens territorium antog en sanktion som sanktionerade samkönade äktenskap. Efter att område 3 i Defense of Marriage Act kontrollerades illegalt av högsta domstolen den 26 juni 2013, bad Bell Shepard via Twitter att gifta sig med henne, vilket han erkände. De gifte sig på Beverly Hills County Clerk's Office den 17 oktober 2013. De har två flickor, Lincoln och Delta, födda i mars 2013 och december 2014.

Om Dax Shepard Nykterhet

Shepard har sagt att, bortsett från ett år i gymnasiet när han använde droger (1992, vilket fick polisen och hans mamma att bli inkluderade), hade han inte ett missbruksproblem förrän han var 18 år. Efter många strider blev Shepard lugn i september 2005.