David S. Goyer berättar om sitt yrke som gör serier till filmer på [email protected] Klicka här för att förstå mer!

David Samuel Goyer (född 22 december 1965) är en amerikansk manusförfattare, filmregissör, ​​romanförfattare, tillverkare och komiker e-bokförläggare. Att vara en av de vitala framkanten och en hit författare, Goyer nyligen var involverad med[e-postskyddad]Han utrustade älskare med huvudpunkter om hur han formade sina skrivtalanger för att få serierna på den massiva displayen. Han avslöjade de grundläggande huvudpunkterna i de förmodligen mest diskutabelt DC-filmerna.

Goyers yrke

Hans yrke omfattar olika omtyckta manus - Blade-trilogin, Christopher Nolans The Darkish Knight-trilogi, Darkish Town (1998), Guy of Metal (2013) och dess uppföljare Batman v Superman: Break of day of Justice (2016). Han introducerade i sektorn fyra funktionsfilmer: Zig Zag (2002), Blade: Trinity (2004), The Invisible (2007) och The Unborn (2009).Eftersom han var en berömd utgivare var han en gång dessutom medförfattare i omtyckta videospel Name of Accountability: Black Ops och Name of Accountability: Black Ops II. Han var en gång vördad för sina målningar ett antal tillfällen. Och belönades en gång med Saturn Award för bästa möjliga skrivande för Batman Starts (2005). Han fick någon annan nominering för Darkish Town och har nominerats till 4 Hugo Awards.

Goyer kl[e-postskyddad]

Entusiaster är intresserade av att få höra om hans äventyr från ett serieförlag till en inflytelserik filmregissör. Han talade om sina mer än ett fåtal initiativ som kompletterade hans författarskap.

Från och med sin första komikeranpassning, The Crow: Town of Angels, delade han sina perspektiv på filmografi. Goyer bytte sedan till Blade - en franchise som ser ut att se Mahershala Ali ta över eftersom komikerhjälten. Det var en gång första gången i mitt yrke den plats jag fick för att skriva ner exakt det jag sökte för att skriva ner och jag hade inte en mängd redaktionell inblandning. Goyer uppgav vid manuset till New Line Cinema.

Dessutom diskuterade han hur han tyckte om att skriva manuset till Physician Peculiar. Efter att ha växt till att bli filmen i studion fick han en gång en översikt över att hans manus var för magiskt. Han började tjafsa om liknande och fick en gång förr eller senare sparken.

Goyers långvariga ansträngningar

Goyers efterföljande försök kan visas i en nära Netflix-anpassning av Sandman med Neil Gaiman och showrunner Allan Heinberg. Det är känt att ha filmat omkring 40 % före den fortsatta coronavirus-pandemin som satte en paus för att fånga.