David S. Goyer berättar om sitt yrke att förvandla serier till filmer på [email protected] Klicka här för att förstå mer!

David Samuel Goyer (född 22 december 1965) är en amerikansk manusförfattare, filmregissör, ​​romanförfattare, tillverkare och komiker e-bokförläggare. Att vara en av de avgörande framkants- och framgångsskribenterna, fick Goyer på sistone engagerad i[e-postskyddad]Han utrustade älskare med huvudpunkter om hur han formade sina skrivförmåga för att få serierna på den stora displayen. Han avslöjade de grundläggande huvudpunkterna i de förmodligen mest diskutabelt DC-filmerna.

Goyers yrke

Hans sysselsättning omfattar ganska många utbredda manus - Blade-trilogin, Christopher Nolans The Darkish Knight-trilogin, Darkish Town (1998), Guy of Metal (2013) och dess uppföljare Batman v Superman: Daybreak of Justice (2016). Han introducerade filmer med fyra funktioner på arenan: Zig Zag (2002), Blade: Trinity (2004), The Invisible (2007) och The Unborn (2009).Som en berömd utgivare var han en gång dessutom medförfattare i utbredda videospel Name of Accountability: Black Ops och Name of Accountability: Black Ops II. Han var en gång vördad för sina målningar ett antal tillfällen. Och belönades en gång med Saturn Award för högsta skrift för Batman Starts (2005). Han vann varannan nominering för Darkish Town och har nominerats till 4 Hugo Awards.

Goyer kl[e-postskyddad]

Entusiaster är intresserade av att få höra om hans äventyr från ett serieförlag till en inflytelserik filmregissör. Han talade om sina ganska många initiativ som kompletterade hans skrivbeteende.

Från och med sin första komikeranpassning, The Crow: Town of Angels, delade han sina perspektiv på filmografi. Goyer bytte sedan till Blade - en franchise som ser ut att se Mahershala Ali ta över eftersom komikerhjälten. Det var en gång den första gången i mitt yrke den plats jag fick för att skriva exakt det jag sökte för att skriva och jag hade inte ett antal redaktionella inblandningar. Goyer omnämnd vid manuset till New Line Cinema.

Dessutom diskuterade han hur han uppskattade att skriva manuset till Physician Extraordinary. Efter att ha växt till att bli filmen i studion fick han en gång en utvärdering av att hans manus var för magiskt. Han började tjafsa om liknande och fick en gång förr eller senare sparken.

Goyers långsiktiga ansträngningar

Goyers efterföljande försök skulle kunna visas i kommande Netflix-anpassning av Sandman med Neil Gaiman och showrunner Allan Heinberg. Det är känt att ha filmat cirka 40 % tidigare än den fortsatta coronavirus-pandemin satte en paus för att fånga.