Date A Live V Anime-släppdatum, spoilers, plot och allt du behöver veta

Date a life, som också är populärt känt som Detox A Raibu, är en japansk serie med lätta romaner. Den är skriven av Kōshi Tachibana och illustrerad av Tsunako. Under Fujimi Fantasia Bunko-avtrycket har Fujimi Shobo publicerat 22 volymer från mars 2011 till mars 2020. Publiceringslicensen på engelska har förvärvats av Yen Press.

Totalt femmangaanpassning har gjorts för den här serien. Dessa publicerades i Monthly Shonen Ace och Monthly Dragon Age av Kadokawa Shoten och Fujimi Shobo.

Hur är det med dess animeproduktion?

dejta en liveAnime-tv-anpassningen animerades av AIC Plus+ som sändes mellan april och juni 2013. Aandra säsongensändes mellan april och juni 2014 som producerades av Production IMS. I augusti 2015, en original animefilm, namnger Date A Live till film: Mayuri Judgment släpptes också . Senare började en spin-off lätt romanserie, med titeln Date A Live Fragment: Date A Bullet sin publicering i mars 2017. A tredje säsongen sändes också mellan januari och mars 2019, som producerades av J.C.Staff. Nyligen släppte Geek Toys en fjärde säsong som sändes från april till juni 2022. Efterfjärde säsongenavslutades, omedelbart har även en femte säsong tillkännagivits.

Vad är handlingen i Date A Live-anime?

Serien började med ett rumsligt skalv. Det var ett märkligt fenomen som ödelade Eurasiens centrum och resulterade i minst 150 miljoner dödsoffer. Förde kommande 30 åren var världen ett offer för flera andra mindre rumsliga skalv på oregelbunden basis. Nu i det aktuella scenariot, Shido Itsuka, som var en till synes vanlig gymnasieelev, kommer över en mystisk flicka vid ground zero av ett rumsligt skalv. Kotori, som är hans adoptivsyster, berättar för honom att flickan tillhör en av Andarna som har kommit från olika dimensioner. Hon berättar också för honom att de är den verkliga orsaken till de rumsliga skalven som uppstår när de manifesterar sig i den verkliga världen. Han får också veta att Kotori är befälhavaren för luftskeppet fraxinus , bemannad av organisationen Ratatoskr och dess moderbolag Asgard Electronics.

dejta en live

Shido har en speciell mystisk förmåga att försegla Andens krafter, vilket hindrar Andarna från att vara ett hot mot mänskligheten. På grund av detta blir han rekryterad av Ratatoskr. Men det finns en hake: för att försegla en Andes kraft måste han få varje Ande att bli kär i honom och få henne att kyssa honom. Men AST (Anti-Spirit Team), som är en specialenhet utformad för att undertrycka hotet av Andar genom att eliminera dem, motsätter sig tanken på Shido och hans följeslagare. AST stöds av DEM Industries, ett konglomerat ledd av Sir Isaac Ray Pelham Westcott som har för avsikt att utnyttja Andarnas krafter för sitt syfte. När Shido framgångsrikt fortsätter att försegla fler och fler andar, får han allierade som hjälper honom med sina dejter med andra andar men ökar också konkurrensen mellan dem om hans uppmärksamhet och tillgivenhet, till hans förtret.