Darkest Dungeon: Gamers, få de tio bästa Darkest Dungeon-moddarna som finns tillgängliga, NU! Klicka för att läsa mer!

Det finns mer än tillräckligt med mods tillgängliga för att förbättra 'Darkest Dungeon'-spelet genom att göra de utmanande områdena i spelet lättare att spela eller för att göra spelet estetiskt tilltalande. Tillverkad av Red Hook Studios redan 2016, 'Darkest Dungeon' är ett rollspel för dungeon crawler. Lanseringen av detta spel var först endast på PC men utökades senare till PlayStation 4, PlayStation Vita, Nintendo Switch, iOS och Xbox One. Med tillräckligt många H.P Lovecraft-vibbar får detta gotiska genrespel spelare att slåss genom fängelsehålor med sina heroiska karaktärer. Hjältarna längtar in i sin galenskap och uppnår negativa egenskaper, eller till och med dör av detta vansinne. ’Darkest Dungeon’ är ett av de bästa skurkliknande spelen under de nuvarande åren, så det kommer inte som en chock om moddinggemenskapen är ett gäng superkreativa människor.

En uppföljare till spelet Darkest Dungeon kan komma ut snart, enligt meddelanden från förra året. De ivriga fansen väntar på att få det nya spelet så fort det lanseras, men tills dess försöker de vara nöjda med det nuvarande spelet. Spelare, med hjälp av mods, fräschar upp PC-erosionen av spelet och njuter, medan de ivrigt väntar på den nya. Men även om det finns tillräckligt många mods tillgängliga för spelet, är de tio bästa tillgängliga mods samlade och ges i den här artikeln. Så, scrolla vidare för att lära dig mer!‘Darkest Dungeon’: Tio bästa tillgängliga mods för spelet

  • Marvin Seos Lamia Class Mod-I Marvin Seo's Lamia Class-mod kan hon ändra sig till en best-liknande form och attackera eftersom hon inte kan det på vanligt sätt eftersom hon är en healer. Spelare bör dock vara försiktiga med att hennes taktform också kan vara farlig för hennes parti.
  • Inga avskyvärda partirestriktioner- Den här moden hjälper spelare att blanda och matcha karaktärer på vilket sätt de föredrar utan att behöva oroa sig för att de ska lämna genom att ta bort kodningen för att hindra rollerna från att vara med i Abominations-festen på grund av hans onda natur.

  • Snabbare gång-Med hjälp av denna mod skjuter den framåtgående gånghastigheten upp från 400 till 600 och den bakåtgående gånghastigheten ökar från 200 till 400.
  • Snabbare strid-Denna mod hjälper till att minska tiden som spelarna spenderar på en kamp genom att minska hastigheten på stridsanimationerna, hjälpa spelarna att upptäcka och utforska fler äventyr.
  • Roaster storlek ökar-Spelare kan öka rostningsstorleken till 50 hjältar genom att använda moden för att öka rostningsstorleken.

  • Yennefer av Vengeberg-Är du ett fan av 'The Witcher'? Då är det här modden för dig! Denna mod hjälper spelare att lägga till vilken favorittrollkarl de vill ha från 'The Witcher'-serien, vilket gör spelet mer spännande.
  • Större lagerstaplar-Den här moden hjälper till genom att öka pengahögen till 100 000 och föremålsstapeln till 50. Inte bara det, även när du säljer föremål kan det vara för samma pris som du köpte föremålet.

  • 3 prydnadssaker-Spelare kan maximera fördelarna varje karaktär har genom att lägga till en extra slot med hjälp av denna mod.
  • Bättre prydnadssaker-Vill du ta bort all negativ statistik på varje prydnadssak i spelet? Sedan är det detta mod spelarna ska använda.
  • Bloodborne Highwayman Skin-För att likna jägaren från 'Bloodborne' kan vilken som helst av favoritfankaraktärerna gå igenom förändringar med denna mod.

Om du gillade min artikel, se till att kolla in den Vodafone Idea är skyldig indiska staten pengar.