Darkest Dungeon: De bästa moddarna som kan göra din spelupplevelse rolig och värd!

Darkest Dungeon, utvecklat av Red Hook Studios, är ett rollspelsspel som släpptes först 2016. Merge-spel publicerade detta videospel och det är tillgängligt på Microsoft Windows, OS X, Linux, Playstation 4, Playstation Vita, iOS, Nintendo Switch och Xbox One.

Darkest Dungeon | Nintendo Switch ladda ner programvara | Spel | Nintendo

Spelet har ett singleplayer-läge som fokuserar på mänskligheten och hjältarnas psykologiska mottaglighet. Den fick en uppföljare förra året i februari. Och brädspelsanpassningen är för närvarande under utveckling.Detta videospel fick positiva recensioner från kritiker och publik och fick flera utmärkelsernomineringar. Den säljs i över 2 miljoner exemplar.

Och för att göra spelupplevelsen bättre och berikande finns det många bra moddar tillgängliga för Darkest Dungeon. Vi har satt ihop de bästa åt dig! Kolla in nedan:

Darkest Dungeon Mods

Tv-spelet är en av de bra roguelikes de senaste åren, så det är uppenbart att det finns många kreativa moddare där ute!

Här är de bästa Darkest Dungeon Mods du kan använda nästa gång du spelar spelet:

  • Pitch Black Dungeon: Denna mod ändrar allt med spelet, vare sig det är hjältar och inventarier eller fiender och UI. Och det bästa med denna mod är att utvecklaren också har ställt in det skriptade handledningstestet, så att du känner till Pitch Black Dungeon på ett mycket bättre sätt.
  • Winter Wonderland: Det är en typ av hud som inte är till för din karaktär utan för världen omkring dig. Det lägger till snö till staden eller utanför områden. Även om du kan använda denna mod när som helst på året, men du vill hålla på under semestern.
  • Mer massiva lagerhögar: Om du letar efter ett enormt lager, då är denna mod för dig. Det ökar alla objektstackar till 50 samt ökar pengahögarna till 100 000. Utöver detta gör modden också att återförsäljningspriset för varor är detsamma som inköpspriset.
  • Snabbare gång: Denna mod ökar din framåtgående gånghastighet från 400 till 600. Öka också din backgångshastighet från 200 till 400. Den fungerar med alla komplicerade lägen, inklusive Bloodmoon-läget.
  • Revenant: Om du letar efter nya tankar bör du installera Revenant Mod. Denna mod är stark och kraftfull, och det finns ingen anledning att bära med sig de andra massiva pansarkaraktärerna, eftersom han räcker.

Det är allt för idag. För ytterligare uppdateringar, HÅLL UPP med oss!

Spelar du The Sims 4? Då kan du kolla min andra artikel om The Sims 4 mods .