Daniel Radcliffe: Varför slutade han praktiskt taget fungera innan han faktiskt blev regisserad som Harry Potter? En återgång till hur han faktiskt hittades!

Personligheten på skärmen Daniel Radcliffes livsstil förvandlades för alltid när han faktiskt fick en funktion som Harry Potter, men för ett tag sedan krävde han för att sluta vara en personlighet på skärmen. Utseende handledare Janet Hirshenson bedömde nu historien om hur Radcliffe, och även hans motspelare Emma Watson och även Rupert Grint faktiskt utsågs i avtalet.

.Väljer Emma och även Rupert som Ron och även Hermione

Hirshenson gick vidare, Våra experter måste ha haft omkring 6 Harrys, bara ett par Hermiones, det hade inte funnits mycket och det var faktiskt med största sannolikhet fem-ish Rons. Hon nämnde att Watson utan dröjsmål tog tag i allas ögon. För Hermiones, när Emma gick vidare, var det faktiskt 6 personer i bedömningsområdet. Våra experter bara fräste. Det verkade som, 'Herregud min Gud.' Som, 'Whoaaa!' Hon använde upp skärmen, nämnde hon. För Ron var det faktiskt Grints hud som erbjöd det.

Daniel Radcliffe kommer att bli Harry Potter

Behandlingen var faktiskt fantastisk, på grund av författaren JK Rowlings intresse för att de enda brittiska personligheter på skärmen faktiskt kastades. Harry måste också ha varit en viss person som blivit äldre, och även ha grönaktiga ögon. För Harry, för att knyta egenskaper, krävde jag en grönskinnad eller till och med blå mot ungdomen eftersom delen av Harry är hans grönaktiga ögon eller till och med turkos, ändå kunde de inte vara brunaktigt tonade ögon, tillsammans med målet som faktiskt var en extra fingertoppspunkt. Våra experter specificerade: 'Nådig, förbanna det! Han är faktiskt fantastisk, men han har faktiskt brunaktiga ögon, sa hon.

.

När de hittade Radcliffe nämnde Hirshenson att 'han bara inte hade blivit fascinerad.' Han kommer säkerligen inte bara att gilla att bli artist så mycket längre.’. Arbetsledaren Chris Columbus och även tillverkaren David Heyman var faktiskt ganska överväldigade tillsammans med honom. En kväll besökte tillverkaren David Heyman showbusiness och han kände också igen Daniels pappa, som faktiskt var en mäklare, så producenten ställde sig inför Daniel och även hans pappa och nämnde också för Daniel, 'Varför verkligen inte vara tillgänglig och träna? Tänk på det.’ Han specificerade, 'okej.'.

.

Harry blev faktiskt relativt svår att projicera, och det kom också till Radcliffe och en extra personlighet på skärmen. Våra experter tog en titt och kom också tillbaka till Daniel en gång till, uppstod hon. De olika andra ungdomarna var faktiskt riktigt oskyddade och även chockerande och även ganska Harry-utseende, men när det kommer till det kommer Harry att växla direkt till en imponerande ungdom. Daniel hade 2 kanter. Han var faktiskt verkligen oskyddad, men de olika andra ungdomarna. Det verkade som att han verkligen inte var sannolikt att ha de rundor som Daniel besitter, för att placera det på det här sättet.

Hur The Golden Trio tog emot beslutade om?

Oavsett, Columbus och även utvecklarna var faktiskt speciella. Hirshenson bedömde att var och en av de 3 livfulla skyltarna på skärmen faktiskt är upphöjda till Columbus arbetsplats. Det var faktiskt inte avslöjat för alla att de faktiskt kommer att bli utvalda. Efter att vårt företag valde tog de alla tre runt Chris arbetsplats, och gjorde verkligen inte känt för alla att de fick komponenten, men de fortsatte faktiskt att vara där, alla tre, tittade på några ytterligare, tänkte troligen, ”Jag tror att vårt företag kan vara det.” De exponerade för alla dem som de ägde det. 'Yippee, yahoo, whoopee', och även efter det började de rabbla en av sig själva för att de inte hade förstått varandra onekligen. Emma fick reda på om han gillade guider och han specificerade också: 'Ingen tvekan, jag gillar bara WWF mycket bättre, och hon gjorde också en harumf eller till och med någon Hermione-poäng som faktiskt var så utmärkt, precis som hon själv. Fimpar WWF! Och även vårt företag såg ut som, 'Vänta, det här är alla.'

Medan vårt företag vilar och även ser tillbaka på våra memoarer av Harry Potter och även hur Radcliffe faktiskt är elementet. Alla egenskaper som tas i beaktande, är det faktiskt ganska störande för att tillåta det slå hem att det kan ha faktiskt varit olika andra hud av Harry Potter.