Daniel Radcliffe: Varför lämnar han nästan över att dyka upp tidigare än att bli förfalskad som Harry Potter? En återgång till hur han brukade bli upptäckt!

Skärmpersonan Daniel Radcliffes livsstilar förändrades för evigt när han brukade få ett jobb som Harry Potter, men ett tag i det förflutna var han tvungen att undvika att vara en persona på skärmen. Casting regissören Janet Hirshenson så snart som granskat berättelsen om sätt Radcliffe, och hans motspelare Emma Watson och Rupert Grint hade förfalskats inom föreningen.

Beslutar om Emma och Rupert som Ron och Hermione

Hirshenson fortsatte, Vi måste ha haft omgång sex Harrys, bara några Hermiones, det fanns inte ett ton och det brukade vara med största sannolikhet fem-ish Rons. Hon sa att Watson omedelbart tog tag i allas ögon. För Hermiones, när Emma gick fram, har det varit sex personer i visningsrummet. Vi väsnade helt enkelt. Det liknade, 'Herregud min Gud'. Som, 'Whoaaa!' Hon tog upp skärmen, sa hon. För Ron brukade det vara Grints ansikte som köpte den.Daniel Radcliffe förvandlas till Harry Potter

Processen brukade vara ovanlig, på grund av skaparen JK Rowlings tidsfördriv att ensamma brittiska karaktärer på skärmen kastades. Dessutom måste Harry ha varit i en viss ålder och ha oerfarna ögon. För att Harry skulle trassla in frågor krävde jag en blå eller grön blick mot barnet eftersom en del av Harry är hans oerfarna ögon eller blågröna, alternativt kunde de inte vara bruna ögon, med den funktion som brukade vara någon annan avyttringsfaktor. Vi nämnde: 'Nådig, förvirra det! Han är osannolik, alternativt har han bruna ögon, sa hon.

På nivån när de fick reda på Radcliffe, sa Hirshenson att 'han var helt enkelt inte intresserad. Han skulle inte längre älska att vara underhållare längre.’. Men regissören Chris Columbus och tillverkaren David Heyman hade varit mycket bländade av honom. En kväll gick tillverkaren David Heyman på teatern och han kände Daniels pappa, som brukade vara agent, så tillverkaren stötte på Daniel och hans pappa och sa till Daniel, 'Varför är inte längre tillgängliga och testa? Föreställ dig det.’ Så han nämnde, 'okej.'

Alternativt brukade Harry sluta med att vara måttligt mödosam till förfalskad, och det kom hit till Radcliffe och vilken annan personlighet som helst på skärmen. Vi återvände och tittade på Daniel igen, fortsatte hon. Den motsatta ungen brukade vara häpnadsväckande och riktigt försvarslös och såg verkligen Harry ut, alternativt efter det skulle Harry bli en idealisk unge, lika snyggt. Dessutom hade Daniel två aspekter. Han brukade vara riktigt försvarslös, men det motsatta barnet. Det liknade, han brukade inte längre ha bollarna som Daniel har, för att placera den på den här metoden.

Hur beslutades om The Golden Trio?

Slutligen hade Columbus och tillverkarna varit positiva. Hirshenson granskade var och en av de 3 yngre karaktärerna på skärmen som fostras till Columbus administrativa centrum. Det brukade inte längre skrivas ut till dem att de kunde plockas. När vi väl valde drog de dem 3 lika mycket som Chris administrativa centrum, och avslöjade inte längre för dem att de fick sektionen, men de hade varit slutgiltiga där, de 3, tittade på varandra, med all sannolikhet räknat, ”Jag bestämmer att vi kan vara det.” För att de skulle skriva ut till dem skrev de det. 'Yippee, yahoo, whoopee,' och senare började de babbla sinsemellan eftersom de inte hade känt igen alla olika säkert. Emma frågade om han älskade böckerna och han nämnde: 'Utan tvekan älskar jag WWF högre, och han eller hon gjorde en harumf eller någon Hermione-faktor som brukade vara så trevlig, på ett liknande sätt som hon själv. Gasa WWF! Och vi liknade bara alla, 'Dängla upp, det är dem'.

Medan vi sätter oss ner och tittar igen på våra minnen av Harry Potter och hur Radcliffe är substansen. Alla problem man tror är, det är mycket störande att låta det drabba huset att det kan ha varit ett annat ansikte på Harry Potter.