Daniel Mickelson dör: Vid 23 års ålder avslöjas 'Mani' skådespelare och modell, verklig anledning? Konspiration?

Mani och 2019 års indiekomedi The Killer Clown Meets the Candy Man

Daniel Mickelson, en modell och skådespelare med roller i webbserien Mani och 2019 års indiekomedi The Killer Clown Meets the Candy Man, dog den 4 juli, meddelade hans syster i måndags kväll. Han var 23. Hans dödsorsak är för närvarande okänd.

Som rapporterats av Mickelsons syster på sociala medier, är det med stor sorg som jag tillkännager min storebror Daniel Mickelsons bortgång. Jag älskar dig så mycket Dan och jag kommer att sakna dig varje dag. Det var inte din tid att gå men Gud valde dig att vara hans ängel där borta nu.Mitt hjärta är krossat och att skriva det här känns så fel och jag vet inte ens vad jag ska säga, skrev Meredith Mickelson, en modell, på Instagram. Igår förlorade jag min bror, bästa vän och den andra halvan av mitt hjärta. Det fanns ingen person jag älskade mer på denna jord. Det finns inga ord som kan göra honom rättvisa som jag skulle kunna skriva. att känna honom var att älska honom. han var den lyckligaste ljusaste smiley mest solsken människa som existerade och jag är så glad att Gud valde mig att vara hans syster för hela hans fantastiska liv.

Daniel Mickelson lanserade ett modemärke och klädlinje som heter Kids Back Home i januari.

Stolt över min brors prestationer.

Den unga skådespelaren blev ihågkommen på Instagram och andra sociala medier av jämnåriga, med Patrick Schwarzenegger som berättade för Mickelsons syster Praying for you, medan modellen Kaia Gerber skrev om när de satt i soffan och kom på sitt eget hemliga språk som fortsatte att talas varje gång. gång de såg varandra. Det är en sorglig dag när vi förlorar någon så inspirerande som Mickelsons som gjorde en sådan inverkan under sin korta livstid.

Det är en sorglig dag, älskling. Vila i frid. Paris Hilton skrev på Twitter för att hylla den bortgångne golfaren och hans flickvän. Mickelsons flickvän Maddie Haley delade några hjärtskärande ord med fans av golflegenden Phil som togs från den här världen för tidigt vid bara 48 år gammal: Jag önskar att mina planer att tillbringa resten av mitt liv med dig inte skulle tas bort, sa hon innan tillägger att de gick igenom tuffa tider men skulle göra sitt bästa för att inte låta det få dem ner som han skulle ha velat. Hon tackade också alla för alla deras kondoleanser under en så känslosam tid eftersom det här är svåra minnen som vi alltid kommer att bära med oss ​​i våra hjärtan...

Vi kommer att sakna honom för evigt, Kelly

Paris Hilton twittrade, Så tråkigt att höra detta. RIP och Mickelsons flickvän Maddie Haley skrev på Instagram med bildtexten Jag önskar att mina planer på att spendera resten av mitt liv med dig inte skulle tas bort från mig så här.