Dallas och Robo om Stock Cars, Sidekicks & Dismembered Hands: Förhandsvisning

Mike Roberts hade gjort Dallas och Robo där han hade med John Cena och Kat Dennings som hade debut den 30 maj 2018 på YouTube Premium. Det var en webb-tv-serie av amerikansk satir för vuxenrörelsen.L

Dallas och Robo premiss

Den följer den fräcka rymdlastbilsföraren Dallas och den självutnämnde krigarförfattaren Robo som måste utforska sin väg runt människoätande cyklister, rivaliserande rymdbilschaufförer och godismaskinburritos när de försöker tjäna pengar i det förfallna universum av interplanetära enorma apparater.

Om Dallas och Robo officiella dekoderring

Just nu är det bara timmar kvar tills John Cena och Kat Dennings Dallas och Robo får den officiella dekoderringen. Den får reda på det officiella handslaget när de går med i SYFY:s TZGZ sent på kvällen för vuxnas aktivitetstorg. Från och med lördagen den 8 augusti kl. 12.00 ET/PT.För att hjälpa till att sätta tankesättet har de fina människorna på SYFY erbjudit ytterligare en recension. I den här recensionen kan vi lära oss att duon är det så här nära att kunna men deras lagerbil tillbaka. Dallas och Robo har genuina kontraster av slutsatser när det gäller vem som är följeslagaren. Dallas har en ovanlig fixering vid en demonterad hand.

ShadowMachine och YouTube-original producerade Dallas och Robo

Producerad av ShadowMachine och YouTube Originals, Dallas och Robo. Den är producerad av Cena, serieskaparen Mike Roberts och showrunners Matt Mariska och Andy Sipes. ShadowMachines Alex Bulkley och Corey Campodonico kommer också att fylla i som producenter.

För en månad sedan deklarerade Cena nyheten med hjälp av Twitter, där han dessutom gjorde en helt intensiv prognos. Det stod att det för närvarande borde förtära Star Wars-fansens trumhinnor överallt.

Som den korta sikt av verklighetstrogen, förblir manusförlagd programmering under ett covid-19-dö av osäkerhet. Ett ständigt ökande antal system och realtidsfunktioner har begärt att fler vuxna livliga satsningar ska arrangeras. Dallas och Robo är en del av ett utvecklande rekord på TZGZ som SYFY. Det fortsätter att utveckla torget för sena nattliv, vecka för vecka. Redan har Devil May Care, med Alan Tudyk och Asif Ali och tre piloter, fått grönt ljus av det NBC Universal-besatta systemet.

Mottagning av Dallas och Robo

I en positiv undersökning applåderade Forbes Merrill Barr arrangemanget och sa att Dallas och Robo är något exceptionellt och unikt. Även om det än så länge känns naturligt och tryggt. Det är Fast and Furious till Futuramas Point Break. En intensivt Gröning-väckt serie som totalt förvånar i sin kompetens, mångfacetterade karaktär och attraktionskraft. Det är helt borde se TV och ett av de tre bästa arrangemangen på YouTube Premium.