Cyberpunk 2077: Next Live-stream har mycket att vänta! Klicka för att veta dess datum, spel och MER!

Tillverkare har mer att avslöja om det kommande rollspelet, som innehåller en kombination av action och teknik.
CD Projekt Red har bekräftat att nästa Cyberpunk 2077 Night City Wire livestream kommer att ske den 10 augusti , följande måndag klockan 13.00 EDT (10:00 PDT / 18:00 CEST / 17:00 BST).

CD Projekt Red förklarar att det kommer att avslöja mer information om de olika vägarna karaktärer kan ta, en titt på några glänsande nya vapen och mer detaljer om spelet.Tillkännagivandet gjordes på Cyberpunk 2077:s officiella Twitter-konto och läser: Följ med oss ​​måndagen den 10 augusti kl. 18.00 CEST, på Twitch för avsnitt 2 av Night City Wire! Den här gången kommer vi att dela detaljer om livsvägar, visa dig vilka typer av vapen du kommer att använda i spelet och diskutera Refuseds förvandling till Samurai.

Cyberpunk 2077 är ett kommande rollspelsvideospel. Utvecklad och publicerad av CD-projekt , spelet är tänkt att släppas i år. Det kommer att finnas tillgängligt för PlayStation 4, Windows, Xbox One och PlayStation 5. Spelet fungerar på spelmotorn för Designa om 4 och är spelbar i både singel- och flerspelarläge.

Anpassad från Cyberpunk-franchise , berättelsen utspelar sig i dystopiska Night City, en öppen värld med sex distinkta regioner. Spelare antar första persons franchiseperspektiv av en anpassningsbar legosoldat som heter V, som kan skaffa sig hack- och maskinkunskaper, en arsenal av avståndsvapen och alternativ för närstrid. Vi kommer att bevittna olika produktioner, inklusive en serietidning, ett kortspel och en anime.

Lanseringsdatum

Cyberpunk 2077 bekräftades i maj 2012. I januari 2013 sändes en teasertrailer över internet. För nu är spelet tilldelat för PlayStation 4, Windows, Xbox One i november 2020. Det kommer också att släppas på Stadia i slutet av detta år och kommer att finnas tillgängligt för PlayStation 5 och Xbox Series X 2021

Gameplay

Cyberpunk 2077 är en förstapersons synvinkel som V, en legosoldat vars röst, ansikte, frisyrer, kroppstyp och modifieringar, bakgrund och kläder är anpassningsbara. Statistiska kategorier – Kropp, Intelligens, Reflexer, Teknisk och Cool – påverkas av identitetsklasserna som spelare anser: NetRunner, Techie och Solo. Ett färgat betygssystem indikerar anomalien hos alla medföljande verktyg. V kan ta hölje, sikta, rusa, studsa, dubbelhoppa och glida.

Det finns tre typer av kategoriserade vapen, som alla kan ändras och förbättras. Vapenanvändning ökar precisionen och återställer hastigheten, vilket återspeglas i karaktärens livlighet. Spelet kan slutföras utan att slakta någon, med icke-dödliga val för vapen och cyberkrig. Överallt i spelet stöds V av flera följeslagare. Förmånstagare som läsk, som används för läkning, och föremål kan bedöma i V:s lager. Minispel omfattar hackning, boxning, bilracing, kampsport och skjutbanor. Game over-påståenden dyker bara upp vid förlustpunkten.

Cyberpunk 2077: Second Livestream

Deklarationen som gjordes på Cyberpunk 2077:s officiella Twitter-handtag lyder: Följ med oss ​​måndagen den 10 augusti kl. 18.00 CEST, på Twitch för avsnitt 2 av Night City Wire! Den här gången kommer vi att dela detaljer om livsvägar, visa dig vilka typer av vapen du kommer att använda i spelet och diskutera Refuseds förvandling till Samurai.

Om du inte har sett livestreamens tidigare avsnitt kan du se det som Cyberpunks officiella YouTube-kanal. Det första avsnittet skildrade spelets ' hjärnans ' metod och en glimt av en region i spelet som heter 'The Badlands'.

Den förra Cyberpunk 2077 Night City Wire Livestream demonstrationen har redan genererat oss en mängd nya avslöjar. Vi såg en betydande del av Night City i spelet för första gången och stadens utkanter. Vi fick också en titt på den undersökande förmågan, som gjorde det möjligt för oss att vandra genom de tekniska minnena av andra identiteter för att utveckla bisarra omständigheter i spelet. I slutändan avslöjade CDPR också en kommande animerad show med namnet Cyberpunk Edgerunners kommer till Netflix år 2022.

Det var allt för nu, läsare. Jag hoppas att du är exalterad över ännu en livestream. Håll utkik för fler uppdateringar!