Cyberpunk 2077: Det mest efterlängtade sci-fi-spelet genom tiderna kommer äntligen ut snart! Läs artikeln för att veta releasedatum och andra detaljer om Cyberpunk 2077!

Det finns inga spel som kommer att tänka på som har en mer massiv pågående hype än Cyberpunk 2077. Spelet har varit under utveckling så länge att hälften av fanskaran har vuxit upp. Men efter massor av förseningar är spelet äntligen redo att finnas på marknaden. Den här utvecklingen är otroligt spännande, speciellt eftersom smygtittarna i spelet är så snygga. Utöver detta är det bara några månader kvar till spelet släpps! Vi har samlat allt du behöver veta om spelet. Läs mer till känner till alla detaljer om Cyberpunk 2077.Utgivningsdatum: Cyberpunk 2077

Spelet kommer äntligen ut i november i år. När CD Projekt RED tillkännagav släppdatumet var fansen lika exalterade som de har varit över varje uppdatering som studion släpper om spelet. Även om det ursprungliga releasedatumet var den 16 april 2020, sköt studion upp det. De sa att de behövde arbeta mer på sin produkt innan de släpptes. Efter det skulle lanseringen ske den 18 juni 2020, men sedan flyttade studion tillbaka den till den 19 november i år. Orsakerna till det är inte klara, men det kan antingen vara mer arbete relaterat till spelet eller pandemisituationen. Vi är i alla fall exalterade över att matchen är ute.

Karaktärer: Cyberpunk 2077

Eftersom det här projektet är från CD Projekt RED kan du förvänta dig att många karaktärer kommer att vara närvarande i spelet. Kommer du ihåg hur det fanns massor av primära och sekundära karaktärer i Witcher 3? På samma sätt kommer Cyberpunk att ha många bikaraktärer. CD Projekt RED meddelade att huvudpersonen skulle vara anpassad, och spelaren kan bestämma sitt utseende. Enbart denna funktion kan upphetsa alla fans av RPG-genren av spel. Men från vad vi såg i trailers finns det många fler spännande karaktärer, inklusive Johnny Silverhand, spelad av Keanu Reeves.

Handling: Cyberpunk 2077

Vi vet inte exakt vad spelets handling är ännu. Vi är dock medvetna om några detaljer om spelet. Till exempel utspelar sig hela spelet i en fiktiv framtidsstad. Dess namn kommer att vara Night City, och det kommer att vara själva essensen av ordet Cyberpunk. Vi förväntar oss att spelet kommer att vara ungefär som Witcher, där huvudpersonen gör uppdrag och sidouppdrag för att uppnå sina mål. Dessutom lever Keanu Reeves karaktär i huvudpersonens huvud som ett spöke. Så vi är glada över att få veta mer detaljer när releasen närmar sig.

Spelupplägg: Cyberpunk 2077

Det finns många mekaniker som är tillgängliga för spelarna i spelet för olika tillvägagångssätt. CD Projekt RED lade till ett icke-dödligt alternativ till alla vapen för en pacifistisk löpning. Det kommer att ha Stealth-mekanik också i spelet för att ta ett annat tillvägagångssätt. En speldemo från 2019 visade oss delar av spelets dynamik, och det ser ut att bli väldigt spännande. Det kommer att bli hack-n-slash-action också eftersom bladen är en del av spelets arsenal. Mer kommer att bli känt när släppet sker.

Trailer: Cyberpunk 2077

Studion har släppt flera trailers genom åren, här är en av dem:

Om du har gillat att läsa den här artikeln, kolla in vår artikel om Dark Souls 4 .