Currently Apocalypse: Har Starz i slutändan säsong 2 eller till och med programmet är faktiskt formellt avblåst? Gå hit för att förstå detaljerna!

Nu är Apocalypse faktiskt en amerikansk humorsamling som hade premiär den 10thMars 2019 Den allra första perioden innehöll 10 incidenter, sändes på Starz. Med tanke på att 2019 fanns det faktiskt många åsikter om lanseringen av den andra perioden av Now Apocalypse.

Kollektionen skapades faktiskt genom Gregg Araki såväl som Karley Sciortino. Araki erbjöd också programmet samt administrerade. Under uppkomsten av en handfull incidenter hade den faktiskt samlat anhängare tillsammans med sin egen fantastiska historia. Hela den allra första perioden skapades faktiskt tillgänglig för streaming på Starz. Absolut inte bara detta, den allra första incidenten var faktiskt också tillgänglig gratis påYoutubeDetta var faktiskt häpnadsväckande och ganska ovanligt att ett system helt plötsligt gjorde en nyhetssändning hela perioden på en gång. Detta var faktiskt en otroligt bra uppdatering för följare eftersom de faktiskt konsekvent stod vid för följande incidenter. Systemet valde webbserielayouten för att sända sitt program. Det har faktiskt för närvarande skapat inflytande på tittarsiffran och väntar på den kommande perioden. Den betydande undersökningen är faktiskt att om Now Apocalypse period 2 händer i år?

Nu Apocalypse: Vad handlar allt om?

Nu hängde Apokalypsperiod ett på sexrelaterad såväl som förtrollande berättelse. Det spelade Avan Jogia som upptäcker att de anstränger sig i det unika storstadsområdet Los Angeles. Den avslöjar livsstilen för fyra individer samt hur var och en av dem bor i jakten på passion, popularitet och sexuell aktivitet. Samlingen äger rum för att upptäcka statusen och att anhängarna faktiskt såg dem alla lösa sina olika kanter.

Handledaren har faktiskt utfört ett fantastiskt arbete tillsammans med berättelsen. Supportrar verkligen älskade samlingen just nu och de står faktiskt otåligt för att se deras favoriter en gång till i säsong 2.

Nu Apocalypse period 2: Kommer det verkligen att laddas ur?

För att öka passionen hade Starz faktiskt förlorat hela perioden över de icke-linjära systemen. Dessutom erbjöds det faktiskt gratis på en handfull webbplatser. Som alla rekord, det finns faktiskt inga vattenläckor om den publicerade av sin egen 2: a period. Starz COO Jeff Hirsch hävdade i ett möte att även om det faktiskt var ett utmärkt program, så har såväl folk faktiskt uppskattat att ändå har vårt team faktiskt beslutat att absolut inte ta tillbaka det.

Den enda faktorn som faktiskt lämnas bakom är faktiskt att fortsätta vara självsäker. Det finns faktiskt fortfarande ett alternativ som på något sätt i framtiden kan ta tag i det här programmet. Supportrar tappar inte chansen och håller koll på uppdateringarna.