CTR-fuskkoder: Vilka är de bästa fusken som finns i Crash Team Racing? Klicka för att veta detaljerna!

Cart Team Racing är tillgängligt i PlayStation. Det är ett racingspel som har en enorm fanbas. Spelet har väntat i nästan två decennier, men nu har spelet sin topp. Om du någonsin har stött på spelet kanske du är medveten om funktionerna. Om inte oroa dig inte, vi tar dig med på en racingresa för att förklara allt om spelet och fuskkoderna. Crash Team Racing var ute den 30 september 1999. Naughty Dog är utvecklaren av spelet medan Sony Computer Entertainment är utgivaren. Spelet är känt för sin unika handling och det visuella. Den har också vunnit flera priser av samma anledningar. Grady Hunt är producenten av spelet.

Till en början var spelet ute bara på Playstation. Evan Wells är designern av detta mäktiga spel medan Josh Mancell är kompositören. Spelet är det fjärde i raden i Crash Bandicoot-serien. Hela spelserien är känd över hela världen. Som nämnts tidigare är det ett racingspel, men skillnaden från andra är att det är ett Kart-racing. Det finns både en enspelartyp och flerspelartyp tillgänglig. För att veta mer om spelet och fuskkoderna, fortsätt att läsa artikeln till slutet.CTR-spel:

Det är ett kart racingspel som är på Crash Bandicoot plats. Ragtag-teamet måste besegra antagonisten Nitros Oxide och rädda deras värld. Spelarna kan välja sin medlem bland de 15 tillgängliga karaktärerna. Spelaren kan vända, hoppa, hoppa, vrida, vända sin Kart enligt deras behov. Turbo Boost Meter kommer att ställa in karten från grönt till rött. Och när spelaren trycker på den motsatta axelknappen kommer hastigheten att ökas. Det finns fem tillgängliga racinglägen. De är Adventure, Time & Trail, Arcade, Versus och Battle.

CTR fuskkoder:

Spelet har flera fuskkoder, och vi har listat några här.

  • För 1 varvslopp tryck L1+R1 och tryck sedan ner, Upp, Ner, Ner, Höger, Triangel, Ner.
  • För Super Turbo Pads tryck L1+R1 och tryck sedan på Triangel, Höger, Cirkel, Vänster.
  • Och för Super Hard Mode, tryck L1+R1 och sedan Ner, Höger, Vänster, Upp, X, Höger.
  • För att låsa upp Papu Papu tryck L+R och sedan Vänster, X, Höger, Ner, Höger, B, Vänster, Ner.
  • För att låsa upp Pinstripe tryck L+R och sedan Vänster, Höger, X, Ner, Höger, Ner.
  • Och för att visa Boost Counter trycker du på L+R och sedan X, Ner, B och uppåt.

CTR-trailer:

Vi har bifogat trailern här. Om du inte har sett den kan du göra det nu.

För fler uppdateringar, fortsätt att titta på vår hemsida. Också, om du älskar mitt arbete, följ då min andra artikel om Tesla aktier .