Creed III: Repriserar Michael B. Jordan sin funktion? Lås upp datum, smidda och allt du vill greppa

Creed 2 var en gång en framgång, men kan fansen förvänta sig en Creed 3? I prisintervallet 50 miljoner dollar tjänade filmen 214,1 miljoner dollar globalt på grund av detta tjänade tillverkarna tillräckligt med pengar för att skapa en uppföljare.

Creed II framhärdade för att bilda arvet från Adoni Creeds. Nu är berättelsen om Adoni vackert inlindad i Creed II, skapare kan passera vilken väg som helst med sin efterföljande film.Creed III äger formellt rum!

Creed Three introducerades en gång formellt som i byggnad den 25 februari 2020. En helt ny kreatör har anställts för att skriva den tredje delen av filmen.

Zach Baylin. 3 andra författare är anställda för 3 andra uppföljare efter att Ryan Coogler skrev Bekännelse och Juel Taylor skrev Creed II och nu går Zach Baylin till skriv Creed III.

Creed III befrielsedatum

För nu är det oklart när Creed Threes tillverkningsenhet kommer att flyttas framåt som ett resultat av Michael B. Jordans fullspäckade tidtabell.

Om man tar hela de problem som utspelar sig på planeten, kan det skyddas att nämna att filmen möjligen inte skulle befria dessa 12 månader 2020. Maximalt kanske filmer kommer både att befrias från hösten 2021 eller början av de 12 månader 2022.

Vem är i smedjan för Creed III?

Michael B. Jordan återvänder helt klart för sin funktion, det är osäkert vem mer som kan gå tillbaka från den tidigare smidda. Skådespelaren Sylvester Stallone skulle möjligen inte återvända, det är onödigt att säga eftersom han är glad över avslutningen av Creed 2.

Men i den lyckligare aspekten verkar det som om Tessa Thompson kan verka som ett resultat av att hon är fästman till Michael B. Jordan i form av toppen av Creed 2.

Handlingen i Creed III

Eftersom Baylin fungerar utmattande i manuset, har vi inte trott att det är platsen som historien går vidare. Även om det kommer att verka något repetitivt att återigen bära någon annan son till Rockys föråldrade fiender, men det är ändå väldigt tänkbart.

Om vi ​​är rättvisa vet vi för närvarande inte vad som kommer att hända. Men när Tessa Thompson är med i filmen är det extremt mycket troligt att filmen kan vara centrerad på dejtandet mellan Donnie och Bianca. Och vi är väldigt positiva till att det kommer att bli en boxningspassform.

Om du letar efter uppdateringar om filmen, fortsätt följa osshär.