Crash Team Racing Nitro-Fueled: Fuskkoderna för spelet på PlayStation 4 är UT!

' Crash Team Racing ' är tillbaka tillsammans med en massa fuskkoder på Playstation 4 . Om du har ett bra minne så kommer du ihåg fusket för spelet från förr när det gällde PlayStation 1 gånger. Många av de nya spelfusken är desamma som de gamla, även om alla mogna trick är otillgängliga nu.I den här artikeln kommer du att få veta vad 'Crash Team Racin Nitro-Fueled'-fuskkoderna är, deras användning och vad de gör. Nedan finns all 'CTR Nitro-Fueled' information du behöver.

'Crash Team Racing Nitro-Fueled': Disabled Trophies

I 'Crash Team Racing Nitro-Fueled' inaktiverar fuskkoderna tyvärr alla tillgängliga troféer i spelet. För att svara på frågan om huruvida troféer kommer att aktiveras eller inte, Ja, priserna kommer att aktiveras eftersom att skriva in fuskkoderna blockerar funktionen att låsa upp troféer och prestationer. Dessa fusk hjälper inte automatiskt att tjäna utmärkelser; det enda undantaget är fuskkoden för upplåsning av Penta Penguin, som inte kommer att störa troféer.

' Crash Team Racing Nitro-Fueled’: Effekter av att använda fuskkoder och metod för att ange den.

När du anger en fuskkod i PlayStation 4:s 'Crash Team Racing Nitro-Fueled' kommer en skylt på huvudmenyn upp, som verkar som en varningsskylt. Varningsskylten informerar spelaren om att de har börjat aktivera fuskkoden och att alla deras prestationer, äventyrsbelöningar och Grand Pix-utmaningar inte kommer att kunna användas när de använder en fuskkod.

Men om du försöker gå in i äventyrsläget eller online när en fuskkod är under aktivering, kommer ytterligare ett tecken på varning att dyka upp. Denna varningsskylt kommer att tala om för spelaren att om spelarna spelar i det här läget, kommer alla nuvarande fusk inte längre att fungera. Tyvärr använder spelare fuskkoderna för 'CTR Nitro-Fueled' endast i det lokala arkadläget.

Fuskkodsinmatningsprocessen för 'Crash Team Race Nitro-Fueled' är ganska enkel. Gå till huvudmenyn - tryck ner L1 och R1 - skriv in en av koderna - aktiveringen är klar. Om du inte vill ha fuskkoderna längre kommer de automatiskt att tas bort om du går in i äventyrsläget eller onlineläget.

'Crash Team Racing Nitro-Fueled': Alla fuskkoder

  1. Penta Penguin, för att låsa upp Penta Penguin-karaktären: Ner-höger-triangel-ner-vänster-triangel-upp.
  2. Oändlig Wumpa-frukt, juice-up-krafter och vapen: Ner-höger-höger-ner-ner.
  3. Infinite Turbos, för förstärkning: Triangel-X-höger-vänster-vänster-Triangel-X.
  4. Oändliga bowlingbomber, för oändligt utbud av bomber: Triangel-höger-ner-höger-upp-triangel-vänster.
  5. Oändliga masker, som för alltid blir osynliga: Vänster-triangel-höger-vänster-O-höger-ner-ner.
  6. Alltid osynlig, gör mänskliga spelare osynliga: Upp-upp-ner-höger-höger-upp.
  7. Super Turbo Pads, gör turbo pads bättre: Triangel-höger-höger-O-vänster.
  8. Supermotorläge, vilket gör superboost permanent: Upp-upp-vänster-triangel-ner-höger-ner.
  9. 1-varvslopp, hjälper loppet att minska: Ner-upp-ner-ner-höger-upp-ner-höger-triangel-ner.
  10. Isiga spår som gör att spåren kan vara hala: Ner-vänster-höger-ner-höger-O-triangel-ner.

'Crash Team Racing Nitro-Fueled': Inaktivera fuskkoder

För att inaktivera fuskkoderna ska spelaren välja äventyrsläge som visas på huvudmenyn. Efter att ha valt det kommer ett popup-meddelande att visas som frågar spelaren om de vill inaktivera fuskkoderna, spelarna ska trycka på fortsätt. När fuskkoden är inaktiverad kan spelarna gå tillbaka till huvudmenyn, ange mer och fortsätta göra vad de tidigare gjorde.

Om du gillade min artikel om CTR Nitro-Fueled, se till att kolla in Sankarea säsong 2.