Counter Strike: Global Offensive(CSGO) Reddits!! Klicka för att veta releasedatum, spel och de senaste uppdateringarna!

Counter-Strike: Global Offensive är ett förstapersonsskjutspel för flera spelare. Valve och Hidden path är utvecklarna av spelet. Det är det fjärde spelet i CSGO-serien. Global Offensive fick positiva recensioner från kritiker vid releasen, som berömde för sitt spelande och trohet mot föregångare. Den kritiserades dock för några av sina tidiga funktioner och noterades för skillnader mellan konsol- och PC-versionerna.

Spelet har dragit uppskattningsvis 11 miljoner spelare per månad. Det samlade också en aktiv tävlingsscen, med många turneringar sponsrade av Valve själva. I december 2018 övergick Valve spelet till en gratis att spela modell, med fokus på intäkter från kosmetiska föremål.Counter-Strike Global Offence: Releasedatum

Det har gått åtta år sedan spelet släpptes. Det är ett av de mest nedladdade spelen sedan den första dagen av lanseringen.

I augusti 2012 släpptes spelet för Windows, OSX, Xbox X 360 och PlayStation 3. 2014 lanserades det för Linux-versionen. Ett Battle Royal-spelläge, Danger Zone, introducerades 2018.

Counter-Strike Global Offence: Karaktärer

Karaktärerna i CSGO är riktigt upplysta och älskade av många spelare. De flesta av spelälskare laddar ner CSGO.

Karaktärerna i CSGO är

  • Natasha - Spetsnaz bästa krypskytt.
  • Choi Ji Yoon – 707-befälhavare.
  • Criss – SAS toppläkare.
  • maj – kinesisk spion.
  • Keith Icahn – Berömd zombiejägare.
  • Gerard – Tidigare SAS General.
  • Lucia – Garcia Fleet Marine Commander.
  • Enzo – marinsoldat.

Courier-Strike Global Offensive: Gameplay

Spelet ställer två lag mot varandra: Terroristerna och Counter-Terrorists. Båda sidor har till uppgift att eliminera den andra samtidigt som de fullföljer olika mål. Terroristerna, beroende på spelläget, måste antingen plantera bomben eller försvara gisslan, medan Counter-Terrorists antingen måste förhindra att bomben produceras, desarmera bomben eller rädda gisslan.

Det finns nio spellägen, som alla har distinkta egenskaper som är specifika för den modellen. Spelet har också stöd för matchmaking som tillåter spelare att spela på dedikerade Valve-servrar, samt kvalificerade medlemmar av communityn att vara värd för sina servrar med anpassade kartor och spellägen.

Global Offensive har nio huvudspellägen: Competitive, Casual, Deathmatch, Arms Race, Demolition, Wingman, Flying Scotsman, Danger Zone och Weapons Course.Konkurrensläget ställer spelare mot varandra i två lag med fem spelare i ungefär 45-minutersmatcher.Lägena Casual och Deathmatch är mindre allvarliga än tävlingssätt och registrerar inte vänskaplig eld eller kollision med andra lagkamrater.

Counter-Strike Global Offensive: Trailer

Håll utkik för fler uppdateringar!!