Conjuring 3 strömmar 'gratis' på HBO Max (men varför inte Quiet Place 2) Hur ser man?

The Conjuring: The Devil Made Me Do it går på bio och HBO Max på fredag, men inte alla filmer på biograferna kan streamas där (så kom inte och leta efter Quiet Place-uppföljaren).

The Conjuring: The Devil Made Me Do It går på bio på fredag ​​och A Quiet Place Part II styrde biljettkassan under Memorial Day-helgen. Men för de som vill stanna hemma är bara The Conjuring 3 tillgänglig att streama på HBO Max. Cruella strömmar på andra håll; A Quiet Place Part II är dock inte alls tillgänglig ännu.

HBO Max kommer att göra vågor i år när det tillkännager att filmer kommer att släppas utan extra kostnad samma dag som de går upp på amerikanska biografer. Dessutom är Warner Bros.s filmer för 2019 redan planerade och kommer ut både på biografer och via HBO Max samtidigt. Inklusive In The Heights, Space Jam: A New Legacy (kommer 21 november), Dune (27 november) och Matrix 4 som har ett släppdatum för TBA!Under de senaste åren har filmer släppts i både traditionella och strömmande format. Denna nya hybridreleasestrategi är aldrig tidigare skådad, men den väcker optimism bland biobesökare när en ny film kommer ut på bio utan att veta vilken studio som kommer att distribuera filmen. Till exempel är människor hoppfulla för potentiella filmer på HBO Max om de inte vet vilka studior deras favoritfilmskapare redan arbetar med

Conjuring 3 streamas

L-r, Regan (Millicent Simmonds), Marcus (Noah Jupe) och Evelyn (Emily Blunt) trotsar det okända i A Quiet Place Part II.

Warner Bros. ligger i framkant av en ny trend i Hollywood med sin releasestrategi för HBO Max, som kombinerar exklusiva biopremiärer och premium-tv-innehåll on-demand på grund av deras starka partnerskap med WarnerMedias AT&T-dotterbolag som äger båda företagen. Företaget släppte nio filmer exklusivt på streamingtjänsten bara i år inklusive storsäljare som Godzilla: King of Monsters (2019) samt klassiker som Casablanca (1942).

Hybridutgivningsstrategin är så aggressiv att WarnerMedia faktiskt har beslutat att avsluta den efter 2021. Från och med 2022 förväntas filmer från Warner Bros. endast ha ett tidsfönster uteslutande på biografer innan de går vidare till andra format som t.ex. onlineuthyrning och HBO Max. Detta kommer dock att vara mycket kortare än de teatraliska fönstren var innan pandemin som Thanos utlöste inträffade nyligen med hans snap som hördes runt Hollywood och avslutade halva livet i alla Marvel-fastigheter

Hur streamar man The Conjuring 3 på HBO Max?

The Conjuring: The Devil Made Me Do är tillgänglig att streama på HBO Max för alla prenumeranter till och med den 4 juli. För 10 USD i månaden kan tittarna se filmen och andra sammadagsfilmer som kommer att visas i år utan några reklam – vilket gör det en annonsfri tittarupplevelse.

The Conjuring: The Devil Made Me Do finns att streama på HBO Max för alla prenumeranter. De som prenumererar på tjänstens nya annonsstödda nivå på 10 $ per månad kan inte se filmen, och inte heller någon av deras samma dag.

Kan jag streama A Quiet Place Part II på HBO Max?

Uppföljaren till skräcksuccén A Quiet Place finns bara på bio, men du kan se den på Paramount Plus 45 dagar efter biopremiären. Det är mycket snabbare än biosläppta filmer skulle ha kommit till en streamingtjänst före pandemin!

Alla dessa titlar kommer att finnas tillgängliga på HBO Max samma dag som de kommer upp i amerikanska biografer.