Cole Sprouses bror Dylan Sprouse talar ut om After 2 Unencumber Dates och olika relaterad kunskap

Ett par dagar sedan, Dylan Sprouse gjort ett uttalande om att vara en del av Efter 2 . Han gjorde beskedet förväntansfullt.

För er som frågar om Dylan Sprouse , han är dubbelbror till välkänd skådespelare Cole Sprouse , som kommer att visas i After 2. Efter att ha gjort Förtroende , Dylan försvunnit från displayen under en lång tid. Entusiaster tycker att det är rimligt uppmärksammat för honom att vara med Efter 2 .

Här är trailern för sekvensen, Efter 2 , ta en titt.https://www.youtube.com/watch?v=vhZN27o8Lwc

Efter 2: Snabb utvärdering av första avsnittet, efter

Regisserad genom Roger Kumble, Efter är en film som svar på 2014 års välkända roman Efter att vi kolliderar genom Anna Todd. I princip har sekvensen varit hela tiden i jämförelse med 50 solskydd Trilogy . Tillverkaren av filmen är författaren själv. Anna Todd har hela tiden trott att vara ett välkänt pojkband En väg som hennes inspiration som det finns en personlighet efter Hardin Scott i hennes e-bok, uppkallad efter Harry Typer. Kritiker granskar filmen till en tumblersdiamant av 50 solskydd Trilogy . Den primära filmen lanserades en gång 2019.

Efter 2: Avlasta datum

Filmen är redo att frigöras, detta 12 månader senare tredje september 2020 .

Efter 2: Dylan Sprouse talar om sin position

I en intervju, Dylan öppnar upp om sin position. Trevor, en 25-årig föråldrad kille, som är en svuren fiende till Hardin , bästa möjliga för honom. Fanatikerna kommer att bevittna en spännande njutning och en rolig titt på Trevor på skärmen, tillade han. Efter att vi kolliderade har varit den sortens mästerverk och den primära filmen var en gång en stor lycka. Jag hoppas att detta är högre än det sista.

Nästan varje vecka tidigare, Dylan tog sin Instagram för att diskutera sin position i Efter 2. Han uttryckte sitt nöje att dyka upp på skärmen efter en mycket lång tid. Måste jag ta på mig glasögon? sa han till sin bror. Entusiaster kan ha roligt att titta på var och en av de dubbla bröderna utföra i kombination och dela liknande display.