Colbie Caillat säger att hon lämnar sitt countryband Gone West tillsammans med Justin! Klicka för att veta mer!!

Den amerikanska sångerskan och låtskrivaren Colbie Caillat och hennes ex lämnar Gone west. Sångerskan meddelade på onsdagen på sin Instagram-vägg om hennes avhopp från bandet. Hennes bandkamrat och hennes ex Justin Young lämnar också bandet med henne.'Gone West' var en country-popgrupp med bandmedlemmarna Colbie Caillat, Justin Young, Jason Reeves och Nelly Joy.
Genom att dela ett skriftligt uttalande på Instagram informerade Caillat sina fans om att hon tillsammans med bandkamraten Justin Young har bestämt sig för att lämna gruppen och sa att kreativa partnerskap, särskilt med vänner, ibland är både givande och utmanande.

Colbie Caillat

Colbie Caillat, en amerikansk sångare och låtskrivare. Hon är den osignerade artisten nummer ett i sin genre. Hennes debutalbum Coco släpptes i juli 2007. Albumet innehöll singlarna Bubbly och Realized sålde 2 060 000 exemplar i USA och certifierade 2x Platinium.

2008 vann hon Grammy Award för albumet Lucky a duet med Jason Mraz och blev även nominerad för bästa popvokalalbum vid Grammy-priset 2010. Colbie vann årets album vid Grammy Awards 2010 för sin bakgrundssång och skrivande på Taylor swifts Fearless-album.

2018 gick hon med i landets band Gone west tillsammans med sin dåvarande fästman Justin Young. Bandet har också en mångårig samarbetspartner Jason Reeves och hans fru Nelly Joy.

Caillat sålde över sex miljoner album världen över och över 10 miljoner singlar. 2009 utsågs hon till Billboard tidningens 94:e mest sålda musikartist på 2000-talet

Colbie Caillats personliga liv

Colbie var i ett förhållande med sångaren Justin Young sedan 2005. Paret förlovade sig i maj 2015. De gjorde båda många duettalbum tillsammans, och Justin var också en del av bandet Gone West. Colbie och Justine beundrades av många och hade ett stort fanskare.

Colbie skrev också om deras uppbrott på sin Instagram-vägg. Hon skrev- Det här är svårt för oss att dela, men vi vill vara ärliga mot er alla. Efter tio underbara år har Justin och jag avslutat vårt förhållande. Vi började båda som bästa vänner, och vi kommer att fortsätta att vara bästa vänner. Vi kommer också att fortsätta arbeta och göra musik tillsammans, som vi alltid har gjort,

Hon tillade också att det kommer att bli svårt, men ofta är det svåra valet det rätta valet och vägen som gör att var och en av oss kan gå framåt och växa i livet. Vi kommer att fortsätta att vara överväldigade av tacksamhet för vår kärlek och tid tillsammans.

Colbie och Justin slutade från bandet Gone West.

Den 12 augusti gjorde sångarna ett tillkännagivande på sin Instagram-vägg angående deras avhopp från bandet. Colbie skrev att hon lämnar bandet tillsammans med Justin. hon skrev- Efter mycket eftertanke under den här tiden har Justin och jag bestämt oss för att lämna Gone West. Kreativa partnerskap, särskilt med vänner, är ibland både givande och utmanande, och även om detta inte var ett lätt beslut, vet vi att det slutar bandet var det rätta.

Här är hennes Instagram-inlägg.

https://www.instagram.com/p/CDzPWiHgqTP/?utm_source=ig_embed

Hennes tillkännagivande gjorde att deras fans fick en stor chock och sorg. De förväntade sig inte att detta skulle hända.

Hon tillade att vi är så stolta över musiken vi fyra skapat tillsammans under de senaste tre åren, fortsatte hon. Canyons, ett album vi båda verkligen älskar och uppskattar. Varje låt innehåller så mycket sanning i de upplevelser vi alla går igenom i livet. Musikern tackade fans av bandet, såväl som musikbutiker och kreativa team som arbetade med dem.

I slutet av sitt meddelande lade Colbie till en stressad anteckning om att hon och Justin kommer att fortsätta göra musik tillsammans för alltid och förbli bästa vänner.

Justin Young tog en skärmdump av Colbies inlägg och lade till Så många oförglömliga upplevelser och möjligheter till tillväxt, skrev han. Tacksam över att ha varit en del av Gone West och för det stöd och den kärlek vi fått från så många av er.

Håll utkik för fler uppdateringar!!