Coachella kommer tillbaka 2022, här hur du får rabatt på biljett, hur du bokar.

Ta din blomkrona och damma av de där Birkenstockarna, för Coachella kommer tillbaka! Festivalen har meddelat att de tar tillbaka sin musikfestival 2022 efter ett tvåårigt uppehåll på grund av den pågående pandemin Covid-19. Här är vad du behöver veta.

Rapporter säger att Coachella 2022 kommer att starta under helgen 15 till 17 april 2022 och igen under 22-24 april.

Vi ses i öknen, tillkännagav festivalen på Twitter, och tillade, Coachella återvänder 15-17 och 22-24 april 2022. Registrera dig nu för att få tillgång till 2022 års förköp som börjar fredagen den 4 juni kl. 10:00 PT.Coachella kommer tillbaka 2022

Goldenvoice-presidenten och verkställande direktören Paul Tollett gjorde spännande nyheter för Coachella-festivalens deltagare och sa till Billboard i ett uttalande att vi ser fram emot att vara i öknen nästa april med alla våra vänner.

Kommer du ihåg när festivalen 2020 sköts upp till oktober och sedan avbröts av oro för att Covid-19 skulle spridas ännu snabbare? Eller vad sägs om när det ställdes om till april i år och blev inställt igen.

Coachella 2020 var ursprungligen tänkt att innehålla en mängd olika musiker, inklusive Frank Ocean och Rage Against the Machine. Travis Scott kommer också att uppträda på denna festival tillsammans med Lana Del Rey, Lil Uzi Vert, Thom Yorke, Run the Jewels; Danny Elfman kommer att uppträda bland andra stjärnor på scenen för Coachella 2020 också!

Lollapalooza, den största musikfestivalen i Chicago har tillkännagivit sin återkomst för denna sommar. De som inte kan visa bevis på Covid-19-vaccination eller ett negativt test kommer att avvisas vid inresan.

Musikfestivalen Coachella är precis runt hörnet. Om du är ett fan av live, utomhuskonserter har detta evenemang allt från Beyonce till Lady Gaga och allt däremellan. Tack och lov kommer Daily Soap Dish att finnas där nästa vecka med uppdaterad information om vem som uppträder när så att du kan planera din helg därefter!