Claudia Schiffer fyller 50 i Epic Supermodel Style. Hennes video är populär över internet. Klicka här för att se mer.

Claudia har en älva inom sig. Sättet hon firade sin 50-årsdag nyligen visar varför vi kallar henne en supermodell. Genom att dela en mycket lång historia i glamourbranschen och vara ansiktet utåt för 90-talsfilmer ser modellen fortfarande så vacker och ung ut som hon aldrig har varit. här är en video för dig.

Internetsensation

När hon firade sin 50-årsdag i en blå klänning med tårtor och blåser ljus delade skådespelerskan sin video på Insta-konto. Hennes unika födelsedag samlade 804 914 visningar och 4 526 kommentarer där de flesta av hennes fans önskade grattis på födelsedagen tillsammans med delade lyckliga meddelanden. Vissa beundrade hennes klänning. Medan andra bad för hennes unga ålder.Videokommentarer

Här är några av användarnas kommentarer:

En användare citerade Grattis på födelsedagen Ängel välkommen till 50-talsklubben, älskar dig alltid!

Medan andra skrev Happiest birthday Claudia.

En entusiastisk visade sin kärlek till henne och sa att du är den lyckligaste kvinnan i denna värld både inuti och utanför. Grattis på födelsedagen

Du är elegant och mycket vacker klänning citerade en tittare på hennes video.

Ser stilig ut

I videon har hon haft en blåspetsad Balmain-dräkt perfekt gjord för henne av Rousteing och stylad av Lucie McCullin. Vilket hon uppriktigt tackade dem vid livetillfället. Hon twittrade tack @Olivier Rousteing för min vackra @balmian födelsedagsklänning, tillsammans med att hon nämnde I Love it i bildtexten. Det exemplifierar absolut den blonda bombshell-vibben som Schiffer har förkroppsligat sedan han först sprack in i modelleringen.

Hennes bakgrund

Under hans första dagar, debuterade som en framgångsrik modell och dök sedan upp i barnfilmen Richie Rich. Den tyska skådespelerskan har blivit berömmelse som sina andra motsvarigheter Naomi Campbell, Linda Evangelista, Cindy Crawfords och alla andra stora ansikten på 90-talet. Hon har varit med i flera tidningar, TV-shower och catwalks hittills. Annat än att hon uppnådde en bedrift som ingen någonsin uppnådde genom att synas på försättssidorna av vogue magazine 16 gånger och andra omslag 1000 gånger som köpte henne rekordet i Guinness bok. Alla dessa ansträngningar visade hur mycket glamour hon har i sig. Hennes arv från 5 långa decennier som supermodell kan faktiskt aldrig glömmas.

Ett mycket grattis på födelsedagen

Eftersom ålder är något bortom kontroll och alla måste gå igenom denna fas. Men det är en stor sak att hon skötte sig väl. vi vill se mer av henne på skärmen och utanför skärmen.

Alla önskar henne fler fantastiska år förutom en mycket grattis på födelsedagen. För mer nyheter och information håll kontakten med oss. Vi kommer att hålla dig uppdaterad om detta.