Classroom Of The Elite Säsong 2, avsnitt 6, släppdatum har äntligen meddelats - Ta reda på datum och tider

En av dess nyaste pjäser, Education Of The Elite, innehåller slagsmål mellan gymnasieelever samt deras kopplingar och svek mot varandra. Eftersom programmet hittills bara har haft fyra avsnitt måste vi konstatera att mycket har hänt i dem för att hålla tittarna intresserade av historien. TV-programmet är baserat på Shogo Kinugasa-romanserien. Seriens första säsong hade premiär i januari 2016 och dess andra säsong debuterade tidigareår. Här är information du behöver veta om Classroom Of The Elite släppdatum för säsong 2 avsnitt 6 när ni alla väntar på sändningen av det kommande avsnittet.

Släppdatum och tid för The Elite säsong 2 avsnitt 6:

Måndagen den 7 augusti 2022 är den planerade releasen datum för Classroom Of The Elite Season 2 Avsnitt 6. Avsnittet kommer till en början att sändas i Japan klockan 21:00, och sedan, 30 minuter efter att det har sänts i Japan, kommer Crunchyroll att göra det tillgängligt online i sinEngelsk dub. Därför kan vi förutse att avsnittet är Engelsk dub kommer att släppas efter 21:30 (enligt tiderna i Japan).Berättelsen i denna show

Ett klassrum som är uppdelat i två lag är ämnet för avsnittet. Lagen är Vita och Lag Röda (Klass A) (Klass D). Det finns många tomter iplats mellan dessa två lag redan innan de börjartävlar mot varandra. Denna animes berättelse är ställs in under en tid när den japanska regeringen investerar i ungdomsutveckling för att säkerställa landets framtida välstånd. En skola som heter Tokyo Metropolitan Advanced Nurturing School grundades av regeringen speciellt för detta ändamål och den hjälper barn att lära sig att passa in i samhället och den verkliga världen. Kiyotaka Ayanokji, som fungerar som berättelsens huvudperson, sticker inte ut från mängden.
Inledningsscenen av avsnittet innehåller Hirata, Karuizawa, Ayanokoji och Horikita som diskuterar metoden med vilken skolan väljer ut VIPs för speciella prov. Enligt deras upptäckter väljs VIPs baserat på efternamn och antalet planeter i solsystem . De pratar också om att klass C inte är så sammanhållen som den ser ut att vara. Eftersom Horikita överväger att knyta nya kontakter nu när hon inte kommer att göra proven ensam en gång till, är Hirata glad över att dela sådana chattar med henne. Så fort Chabashira kommer in i klassrummet, honinformerar eleverna i detaljom den stundande skolidrottsfestivalen. Han informerar dem om de två trupperna (lag vitt och lag rött). Segrarna får ytterligare betyg i den efterföljande skriftliga tentamen, medan eleverna som placerar sig bland de tio lägsta får sina betyg avdragna, säger han också. Diskussioner om vem som ska delta i festivalen för att truppen ska vinna inleds direkt efter tillkännagivandet. Horikita kommer med en mängd olika idéer för taktik som klass kan använda för att vinna festivalen. Horikita presenterar sin idé, och Karuizawa protesterar omedelbart. Kushida avbryter sedan och ber dem båda att hitta en kompromiss så att klassen kan fortsätta som vanligt inför det kommande evenemanget.