Clare Crawley avslöjade om beslutet att ta bort bröstimplantat, She's Scared

Clare Crawleys säsong av The Bachelorette var en av de mest unika från serien, den filmades under en pandemi och bytte ut ungkarlar under mitten av säsongen när Clare blev pladask förälskad i Dale Moss.

Efter att ha blivit berömmelse som Bachelorette vid 39 år gammal har Clare nu vänt sin uppmärksamhet inåt och delar med sig av hur hon arbetar med att förbättra sin hälsa.

Clare är känd för att vara mycket aktiv på sociala medier, men hon gick nyligen ifrån att posta och avslöjade orsaken till sin frånvaro: hon har kämpat med sin hälsa.Clare är vanligtvis väldigt aktiv på sociala medier men har tagit en paus från inlägg och hon avslöjade att hennes frånvaro berodde på att hon kämpade med hälsan.

Clare har enligt uppgift hållit på med medicinska problem i flera år och hade ännu inte hittat ett solidt svar på vad hennes kropp går igenom trots att hon vände sig till läkare, vilket bara gjorde situationen värre.

Clare har sökt medicinsk hjälp i flera år och vet fortfarande inte vad som händer.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Clare Crawley (@clarecrawley)

Clares hud har haft riktigt dåliga nässelfeber och utslag. Hela hennes kropp är bara inflammerad och kliar, men efter ett besök hos kiropraktorn hittade hon äntligen några svar på ett osannolikt ställe - ett av hennes bröstimplantat orsakade faktiskt alla dessa problem! Clare insåg att läkarna i flera år inte kunde ta reda på exakt vad som var fel på henne eftersom de gjorde tester på allt annat runt henne förutom det här enorma vätskepaketet djupt inuti en av dem.

Efter år av att inte kunna fastställa var dessa problem och obehag härrörde från, fann Clare lättnad när hon besökte sin kiropraktor. Jag gick in för en justering på min nacke en dag, säger den före detta dansaren som blev påverkan på sociala medier. Vad som följde var en skrämmande upptäckt: Clare insåg att ett stort paket vätska – ett av hennes bröstimplantat – fick allt annat i hennes kropp att svälla upp av irritation också!

Clare Crawley öppnade upp om hälsoskräck som drev beslutet att ta bort bröstimplantat

Skådespelerskan Clare Crawley skrev en artikel om hennes beslut att ta bort sina bröstimplantat. Beslutet var ett svar på en förskräckelse där hon upptäckte att hon kan ha haft bröstcancer. Hon lever nu med implantat för första gången sedan 1998.

Clare Crawleys säsong av The Bachelorette var en av de mest unika från franchisen, den filmades under en pandemi och bytte ut Bachelorettes under mitten av säsongen när Clare blev direkt kär i Dale Moss.

Efter att ha blivit berömmelse som Bachelorette vid 39 år gammal, har Clare nu vänt sin uppmärksamhet

Clare berättade om statusen för sin hälsa med följare för att hjälpa andra att känna sig förstådda och orädda.

Dale stödjer Clares val fullt ut att ta bort sina implantat

Clare avslöjade att Dale hjälpte henne att känna sig säker på att ta bort sina bröstimplantat och inte oroa sig för att bli definierad av storleken på hennes kropp. Hon delade, jag pratade med min vän Dale [Moss] häromdagen och han sa 'Dina bröst är inte det som gör dig vacker.' Och det är sant. Så länge hade hon trott att detta skulle vara tillräckligt men nu visste Clare bättre.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Clare Crawley (@clarecrawley)

I sin egen unika kärlekshistoria full av toppar och dalar, uttryckte Clare att den ultimata kärlekshistorien är att älska sig själv tillräckligt för att veta att ens hälsa och lycka betyder något.

Clares egen erfarenhet av att älska sin kropp och inte längre döma sig själv utifrån hur hon ser ut är en sann kärlekshistoria.

Dale, som många fans och följare av Clares sociala mediekonto, delade sitt stöd för henne genom att kommentera: Jag vet att det här inte var lätt men kommer att hjälpa så många andra kvinnor att gå igenom det du har upplevt. Jag älskar dig.

Clares senaste bröstimplantatrelaterade hälsoproblem har varit en bergochdalbana för henne minst sagt. Hon har fått ett utflöde av kärlek och stöd från dem som kände att hon kunde vara någon de kunde relatera till, liksom massor av människor som erkänt att de också hade upplevt liknande problem. Clare är tacksam för det känns som att alla dessa svårigheter har lönat sig för att få andra att känna sig mindre ensamma och stöttade av sina nära och kära under dessa tuffa tider.