Civilization VI: Vi har de bästa modsna för Civilization VI för att göra din spelupplevelse rolig!!

Civilization VI, utvecklat av Firaxis Games, är ett turbaserat strategi 4X-videospel som släpptes den 21 oktober 2016. Spelet är tillgängligt på plattformar som Microsoft Windows, macOS, Nintendo Switch, iOS, Linux, Playstation 4, Xbox One och Android .

Utforska viktiga spelförändringar i Civilization 6 - YouTube

Och även efter fyra års release har tv-spelet två expansioner, vilket är ett bevis på att det är större och bättre.Och inte bara expansionerna, moddar-communityt skapar kreativa moddar för att göra detta spel unikt och berikande.

Vi har sammanställt de bästa och populära modsna åt dig. Här har du!

För att installera Civilization VI-mods.

Att installera mods är enkelt och enkeltmed ångverkstadsstödet. Du måste prenumerera på modden, och steam kommer automatiskt att ladda ner modden.

Men om modsna inte är tillgängliga på Steam-support kan du installera dem genom att skapa en mapp Mods i din Civilization VI-användarkatalog DocumentsMy GamesSid Meier's Civilization VI.

Civ 6 Gathering Storm recension | Rock Paper hagelgevär

Bästa Civilization VI-mods

Här presenterar vi de bästa modsna för dig. Ta en titt:

  • Mappa Mundi: Om du spelar mycket och upprepade gånger har sett samma geografiska plats om och om igen, då är denna mod för dig. Mappa Mundi lägger till över 15 000 nya namn på verkliga floder, berg, öknar och mer. Dessutom är den kompatibel med andra populära mods också.
  • Real Era Tracker: Denna populära mod lägger till en objektiv lista över sätt att tjäna en erapoäng. Den talar också om vilka ögonblick som inte längre är tillgängliga när en annan spelare gör anspråk på dem.
  • Religion utökad: Med denna mod läggs 43 nya religiösa övertygelser till. Dessutom läggs sju nya, helt modellerade religiösa byggnader till, och taket för antalet religioner ökar från 7 till 16 (endast på en stor karta).
  • Jämnare svårighetsgrad: Om du är frustrerad över AI officiella stötar, då är denna modd för dig. Denna mod tar bort de flesta av AI:s extra startenheter och ringer istället upp sina reservgenereringsbonusar. Därför håller AI jämna steg med dig under hela spelet trots sin tekniska oduglighet.
  • Urban Complexity: Denna modd syftar till att göra stadsplanering till en mer givande och genomtänkt upplevelse där du kan ägna vederbörlig uppmärksamhet åt miljön, tillgänglig terräng, etc. Var och en av dess mod lägger till ett element till stadsplaneringen, inklusive vägar, kraftproduktion, sötvatten, för att nämna några.

Det är allt för idag! För ytterligare uppdateringar, håll kontakten med oss.

Om du tyckte att min artikel var intressant kan du kolla min andra artikel om Darkest Dungeon mods .