Chris Brown reagerar på Rihannas intervju med Oprah Winfrey. Här är alla intressanta detaljer.s

Chris Brown har omedelbart blivit målet för ytterligare en runda med slingar och bultar. Hans svar på bitar av Rihannas möte med Oprah Winfrey om hans attack 2009 på sångaren på väg till Grammy Awards.

Om Rihanna

Robyn Rihanna Fenty (född 20 februari 1988) är en barbadisk artist, textförfattare, underhållare, pengarhanterare och altruist. Rihanna, född i Saint Michael och uppvuxen i Bridgetown, Barbados, hittades av den amerikanske skivproducenten Evan Rogers. Hon välkomnades av Rogers att besöka USA för att spela in några demoband som kunde skickas till skivmärken, och 2005 markerade hon med Def Jam. Hon fick snart ett erkännande efter ankomsten av hennes två första studioalbum, Music of the Sun (2005) och A Girl like Me (2006), varav de två påverkades av karibisk musik och toppade bland de tio bästa i USA Billboard 200 diagram.Rihanna säger att hon lanserade Fenty Skin på grund av sin osäkerhet

Knäppar från Rihannas möte

Knäppar från Rihannas möte, som kommer att sändas på söndag på Oprah's Next Chapter på hennes EGEN länkkanal. Att hon förstörde och avslöjade för Winfrey att lika upprörd som jag var – lika rasande och skadad och dubbelkorsad – jag kände bara att han begick det felet eftersom han behövde hjälp. Vad mer, vem ska han? Ingen kommer att behöva hjälp, alla kommer att vara ett odjur, utan att ta en titt på källan. Dessutom var jag mer orolig för honom.

HollywoodLife.com citerar en källa nära Chris som säger att Chris såg videoklippet. Uppenbarligen såg han det, hur skulle du tro att han känner? Han känns hemsk att han gjorde det.

Att titta på [intervjun] fick honom att erkänna att han begick ett stort fel och att han har betalat för det sedan dess, sa källan. Han spänner sig, i studion, rör sig, gör allt han kan för att ändra sitt namn och yrke och jag tror att han varit fruktsam när han gjorde allt det. Ni borde alla diskutera hans väg till återhämtning och hur han har varit en man och gjort [saker] rätt. Han och Ri är coola, coolare än någon vet. Hon benådede [pojken] i samma ögonblick som [incidenten] inträffade, så vad säger det om deras förhållande?

Rihanna har

Jamie Peck, en bloggare på Crushable.com, kastade sig över anmärkningen. Att uttrycka, hur kan vi inte ursäkta Chris Brown när han har dansat? Och strävar efter att bygga upp sin karriär igen? Vad mer är, inte, du vet, att gå till behandling, eller komma in på damernas fristad, eller göra vad som helst som verkligen identifierar sig med att ta på sig ansvar för vad han gjorde?

skälen till varför vi föraktar Chris Brown

Peck redogjorde dessutom för skälen till varför vi föraktar Chris Brown: inte på grund av att han begick ett fruktansvärt fel, utan eftersom han inte kommer att ta på sig något verkligt ansvar för det misstaget, och kräver att varje individ som tror att han borde vara bara en ynklig, avundsjuk hatare. (Men, stressa inte, han ursäktar dig!)

Pop and Hiss-läsare: Har Brown uthärdat tillräckligt? Eller å andra sidan, håller du med Peck om att det finns korrigeringar som Brown för närvarande inte kan göra? Berätta för oss dina funderingar.