Chockerande dödsfall i 'Avengers: Endgame' signalerar slutet på en era för MCU: klicka här för att veta mer!

Avengers: Endgame är en amerikansk superhjältefilm från 2019 baserad på Marvel Comics superhjältegrupp The Avengers. Den är producerad av Marvel Studios och cirkuleras av Walt Disney Studios Motion Pictures. Det är den omedelbara fortsättningen på Avengers: Infinity War (2018) och den 22:a filmen i Marvel Cinematic Universe (MCU). Filmen regisserades av Anthony och Joe Russo och skrevs av Christopher Markus och Stephen McFeely.

Det framhäver en ensemble med bland annat Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Brie Larson, Karen Gillan, Danai Gurira, Benedict Wong, Jon Favreau, Bradley Cooper, Gwyneth Paltrow och Josh Brolin. I filmen förlorade vi många av våra älskade karaktärer. Några av dem är följande-Om döden i Avengers: Endgame

Avengers: Infinity War förstörde för Marvel-fans när Thanos knäppte med fingrarna. Och därmed smulas sönder en del av universum. Avengers: Endgame hade kanske inte haft lika stora förluster i människoliv som Infinity War. Det förekom dock några betydande dödsfall.

Iron Man

Det kan vara en av de mest effektiva dödsfallen i Avengers: Endgame, Iron Man, annars känd som Tony Stark, kickar the bucket. När legenderna väl samlat ihop Infinity Stones från en tidigare tid, gör Tony Stark en handske åt dem. Under den episka sista kampen använder Iron Man handsket trots att han inser att dess kapacitet förmodligen kommer att avrätta honom. Han återställer de nyligen knäppta hjältarna och pulveriserar skurkarna.

Thanos, Black Order och Outriders

Försiktigt ger Thanos vidare två gånger, en gång mot filmens början och en gång mot slutet. I sin första bortgång avrättas Thanos plötsligt av Thor i kölvattnet av att han försvagades från att använda Infinity Stones varannan gång. Hans andra bortgång är en konsekvens av att Iron Man använde handsket för att vakna upp från närvaron Thanos, hans Black Order och Outriders. Thanos har ändå ett par närapå katastrofer när han möter Avengers i deras fulla kraft.

Svart änka

Fans kommer att minnas Thanos offrade Gamora för att få själsstenen. Scarlett Johanssons Black Widow offrar sig själv så att hon och Hawkeye, som har gått till det förflutna, kan få själsstenen. Black Widows bortgång var troligen en chock för fans som antog att hon inte skulle dö eftersom hon har en oberoende film på gång. Black Widows offer är vettigt med hennes karaktärsbåge och kommer inte att påverka hennes oberoende film, som förmodligen kommer att bli en utgångspunkt för berättelsefilm.

Nebulosa

Faktum är att Nebula dog bra, det gjorde en av henne. Nebulosa från tidigare rörelser genom Avengers tidsresemaskin. Good Nebula tar reda på hur man följer henne tillbaka till just nu och i ett dödläge dödar stora Nebula tidigare Nebula. Men på grund av normerna för tidsresor som de gäller för Avengers: Endgame, finns den stora Nebula fortfarande. Detta på grund av att hypotesen om tidsresor i Endgame beror på den aktuella individen, dvs karaktären vars berättelse vi tittar på från år 2023, är konsekvent i sin egen nutid, i vilket fall som helst, när de reser tillbaka i tiden .