Celebrity Wars introducerar en ny persona – A Lizard Boyfriend i den kommande sagan. Klicka på för att lära dig

Det finns en ny Jedi på stan! Han är ett fascinerande och distinkt tillägg till franchisens nyaste berättaräventyr. Eftersom det är känt att entusiasterna borde vänta till 2021 för att fördjupa sig i Celebrity Wars: The Top Republic – en helt ny berättelse som kretsar kring tillfällen tidigare än skywalker-sagan, en berättelse som visar en glimt av Jedi på topp. Fanatiker runt om i världen ser ivrigt fram emot att sagan ska släppas, under tiden har företaget lanserat två nya Jedi vi kan sammanställa genom nya romaner, filmer, serier och olika vägar inom Top Republic-generationen. Här är en video som förklarar följande avsnitt av megastar wars-

Vad vi redan vet!

En som vi redan lär oss om är Avar Kriss, det perfekta exemplet på Jedi-perfektion, detta är på täcket av Charles Soules primära roman för att starta förslaget Top Republic , Mild av Jedi. Den här gången får vi se henne i var och en av sina gamla klänningar och hennes venture-verktyg – vilket verkar vara en allsidig extraklänning för alla jedi, tillsammans med en tung skyddande rustning över klänningen, speciella handskar eller till och med säkrade hölster för hennes ljussvärd. Hittills har entusiaster uppskattat modet.Går in i Sskeer!

Sskeer, precis som Burryaga tidigare än han, är en engångsföreteelse, eftersom vi faktiskt inte får använda så mycket tid med utomjordiska Jedi – låt på egen hand en Trandoshan. De är mer regelbundet än nu inte stereotypa som slarviga slavar, brottslingar, plundrare och prisjägare. Han är en absolut enhet, och svaren från entusiaster hade varit på den säkra sidan fram till nu. Han kommer att vara en mycket kraftfull personlighet inom de kommande planerna för Wonder Comics. Samlingen kommer med Top Republic och ska skrivas av Cavan Scott.

Han är en barsk, egensinnig Trandoshan som har varit över kvarteret fler tillfällen än han bryr sig om att tänka på. Obevekligt, hur brutalt sanningsenligt än, du kommer hela tiden att kunna se till att Sskeer låter dig veta exakt vad han tänker på... eller så antar Avar Kriss och hans andra Jedi, sa Scott för att starwars.com . Det handlar om att byta. Det här kan vara ett Jedi-grepp med en hemlighet som sliter honom åt sidan.