Celebrity Trek: Discovery Säsong 3: Premiär, varje liten sak, plundrare samt skådespelare du gillar att känna!

Vårt företag alla står faktiskt vid för Star Trek: Discovery helt nya incidenter att komma in eftersom det faktiskt därför är riktigt bra? Den oförutsedda kosmiskt häpnadsväckande stängningen har faktiskt lämnat bakom sig varje person som är glad för den helt nya perioden, liksom det finns faktiskt många förfrågningar att besvaras under programmets period 3.

Var utförs period 2 slutsats?

Som ni alla säkert kommer ihåg, avslutades period 2 tillsammans med Controls armada av avsnitt 31 som skadar alla som kan känna igen livsstilen i universum. Det misslyckades; våra hjältar reducerade i princip alla av dem tillsammans med hjälp av deras oväntade allierade som en militär av nyinspirerade Kelpins, Xahian-drottningen Po, såväl som kansler L'Rell.

Star Trek



Vart mot se period 3?

Period 3 är faktiskt lätt tillgänglig på Horizon. Öppningstiden är faktiskt definitivt inte deklarerad, men showrunner Alex Kurtzman förklarade via Twitter att den helt nya perioden faktiskt är på väg. Perioden är faktiskt redo för att faktiskt öppnas på CBS All Access i USA 2020, liksom Netflix avslutar varje incident av insamlingen efter 24 timmars folks lansering.

Starttid för Star Trek säsong 3

Coronavirus-pandemin har faktiskt drabbat lanseringstiden för Star Trek: Discovery. För närvarande arbetar en besättning som redigerar och förbättrar faktiskt med estetiska effekter för säsong 3. Lanseringstiden har faktiskt inte deklarerats, men den kommer att vara 2020. Tidigare förväntades programmet faktiskt bli uppskjutet till följd av det globala utbrottet . Det senaste introt har faktiskt bekräftat att programmet definitivt kommer att dyka upp vid tillfälle, och alla våra experter älskar riktigt bra uppdateringar.

Skådespelarna i Star Trek: Discovery

Den första trailern validerar tillvänjningen av ett antal stjärnor. De är faktiskt:.

  • Sonequa Martin-Green som Micahel Burnham
  • Doug Jones som Saru
  • Mary Wisemen som Sylvia Tilly
  • Wilson Cruz som Dr Hugh Culber
  • Oyin Oladejo som Lt. Joann Owosekun
  • Emily Coutts som Kelly Detmer
  • Anthony Rapp som Paul Stamet samt Michelle Yeoh som kejsar Georgiou
Star Trek

Skådespelarna i Star Trek

Trailer för Star Trek: Säsong 3

Det har faktiskt bara varit en lansering av Star Trek säsong 3 hittills. Liksom det faktiskt släpptes ut tidigare i oktober 2019 på NYCC. De helt nya tilläggen visades faktiskt i trailern. Trailern ger också råd om att de helt nya incidenterna kommer att hantera en lång tidsram. Den kommande trailern kommer faktiskt att släppas torsdagen den 23 juli 2020 på Comic-Con.

För ännu fler uppdateringar, klicka vidarehär.