Castlevania Säsong 4: Vad kommer den kommande säsongen att erbjuda för Carmilla? Klicka för att veta om släppdatum, handling, trailer och skådespelare!

Baserad på den japanska videospelsserien är Castlevania en amerikansk animerad webbserie för vuxna. Warren Ellis skapar den och utvecklad av Adi Shankar.

När släpps Castlevania säsong 4 på Netflix? - Radio Times

Det var meningen att det skulle vara en film. Planen ändrades dock när Adi Shankar stötte på den.Animeserien släpptes först den 7 juli 2017 och har totalt tre säsonger med totalt 22 avsnitt.

Showen blev populär bland fansen. Det bästa med den här anime-serien är inte förhastad. Allt deltar när tiden rör på sig i en fantastisk skönlitterär berättelse.

Netflix har nyligen meddelat att serien förnyas. Och vi har samlat alla detaljer och uppdateringar angående nästa säsong av Castlevania.

Releasedatum: Castlevania säsong 4

Netflix och skaparna av showen har gett grönt ljus till den här webbserien. Men skaparna av showen har ännu inte meddelat det officiella datumet för den kommande säsongen. Och på grund av en pandemi kommer serien inte att släppas 2020. Den kommer att släppas någonstans i mitten av 2021 eller början av 2022.

Skådespelare: Castlevania säsong 4

För närvarande kommer få av karaktärerna som var där i säsong 3 att återuppta sina roller i säsong 4 också. Det inkluderar:

  • Richard Armitage som Trevor Belmont
  • James Callis som Adrian Alucard Tepes
  • Alejandra Reynoso som Sypha Belnades
  • Theo James som Hector
  • Adetokumboh M’Cormack som Isaac
  • Jaime Murray som Carmilla
  • Jessica Brown Findlay som Lenore
  • Yasmine AI Massri som Morana
  • Ivana Milicevic som Striga
  • Bill Nighy som Saint Germain

Det finns också en förutsägelse att Alucards mamma och pappa kan vara tillbaka också. Om detta händer då kommer Emily Swallow och Graham McTavish att spela sin roll som Lisa Tepes respektive Vlad Dracula Tepes.

Handling: Castlevania säsong 4

Säsong 4 kommer att börja där säsong 3 slutade. Det kommer att inkludera Alucards svek i händerna på Sumi och Taka. Dessutom kommer Draculas son att vara mycket kallare för människorna i framtiden. Inte bara detta, utan han kan också till och med börja omfamna sitt vampyrarv tillsammans med all skymning som kommer med det.

Antagandet är att Carmilla kommer att stå i centrum eftersom Hectors förslavning innebär en ny armé. Hon kommer att vara i direkt konflikt med en annan smidesmästare, Isaac.

Säsong 4 kommer sannolikt att bli mer spännande och underhållande än de tidigare.

Storyline: Castlevania säsong 4

Berättelsen kretsar kring Dracula, vars fru brändes på bål efter att ha blivit falskt anklagad för häxkonst. Han förklarar att alla valakiens folk kommer att betala sina liv. Han sammankallar en kår av demoner som övervinner nationen; få människor att leva sina liv i rädsla och misstro.

För att slåss med detta tar en utstött monsterjägare som heter Trevor Belmont till vapen mot Draculas styrkor och får hjälp av magikern sypha belnades och Draculas son, Alucard.

Trailer: Castlevania säsong 4

Trailern för säsong 4 är inte släppt ännu. Vi kommer dock att uppdatera dig så snart det släpps.

Och för ytterligare uppdateringar, HÅLL UPP med oss!