Carrie Fishers före detta assistent Byron Lane rättar fyra år med Leia i New Ebook A Megastar är uttråkad

Assistentromanen har en tendens att vara en glad Gotcha av förlagsinternationella. Det är ett avskedsskott från en före detta assistent till den välkända chefen som gjorde deras livsstil till ett helvete. Men trots det En stjärna är uttråkad genom Byron Lane (Carrie Fishers ex-assistent), ute på tisdag. Det handlar om en assistent och hans välkända chef. Den här e-boken är extra av ett godis hejdå och en ode till vänskap än ett spett – men den gläder ändå.

Angående e-boken

E-boken är huvudsakligen baserad på en romersk klav. Delvis, på Lanes frossa som privat assistent till Carrie Fisher, som dog i december 2016 vid 60 års ålder. Han arbetade för henne från 2011 till 2014. Det var en gång min första assistentaktivitet och den mest effektiva någonsin, säger han till Publicera.I En Megastar är uttråkad , Charlie Besson är en öm kille fast besluten om en helt ny spelning och en helt ny väg i livsstil. Han får en uppgift som privat assistent till Kathi Kannon. Skådespelerskan är perfekt identifierad för sin funktion som Prästinnan Talara i en storsäljande sci-fi-film. Hon är en förbättrad bipolär drogmissbrukare vars mamma lämnar bort Gracie, dessutom en välkänd skådespelerska i sin tid. Och så bor de var och en i samma Hollywood-anläggning.

Charlie är invigd i sektorn för assistenter för kända personer. Det finns till och med ett assistentmedlemskap som träffas för drycker och hyllningar. Och eftersom veckorna går, lär han sig att vad som krävs för att nå en uppgift inte är någon egentlig aktivitetsbeskrivning.

Det finns återfall och ingrepp. Det finns piller-inköp, men det kan finnas vänskap och kontakter som delas mellan två personer. Även om det är en fiktiv skildring av hans tid med Fisher, är e-boken fantastisk. Som det sätt på vilket Fisher hela tiden ville att julbelysning skulle pryda hennes resortrum.

Som ett resultat av alla verkar vara andra, eller hur? Alla av oss älskar en sak slumpmässigt som andra antar är loopy.

Carrie Fishers före detta assistent i ny process

Lane, nu 42, gick till ett framgångsrikt och diverse yrke i Hollywood. Och han skrev den udda pjäsen Tilda Swinton Solutions en annons från Craigslist . Han bestämde oss för att skriva ner e-boken som ett resultat av läkningsproceduren och på något sätt att hylla Carrie Fisher.

När du letar efter uppdateringar om Hollywood och Bollywood, fortsätt följa osshär.