Carrie Fishers före detta assistent Byron Lane diskar på fyra år med Leia i ny e-bok A Megastar is Bored

Assistentromanen har en tendens att vara en glad Gotcha av den globala förlagsverksamheten. Det är ett avskedsskott från en före detta assistent till den välkände chefen som gjorde deras existens till ett helvete. Dock även om man antar En stjärna är uttråkad via Byron Lane (Carrie Fishers ex-assistent), ute på tisdag. Det handlar om en assistent och hans välkända chef. Den här e-boken är extra ett godis hejdå och en ode till vänskap än ett spett – men den gläder ändå.

Angående e-boken

E-boken är främst baserad på en romersk klav. Delvis på Lanes frossa som icke-offentlig assistent till Carrie Fisher, som dog i december 2016 vid 60 års ålder. Han arbetade för henne från 2011 till 2014. Det var en gång min första assistentuppgift och den mest produktiva någonsin, berättar han till Publicera.I En Megastar är uttråkad , Charlie Besson är en öm kille fast besluten om en helt ny spelning och en helt ny rutt som finns. Han får en roll som icke-offentlig assistent till Kathi Kannon. Skådespelerskan är absolut bäst identifierad för sin position som Prästinnan Talara i en storsäljande sci-fi-film. Hon är en tillfrisknande bipolär drogmissbrukare vars mamma passerar Gracie, dessutom en välkänd skådespelerska i sin tid. Och så bor de var och en i samma Hollywood-anläggning.

Charlie är invigd i sektorn för assistenter för kända personer. Det kan till och med finnas ett assistentmedlemskap som träffas för drycker och hyllningar. Och eftersom veckorna går igenom lär han sig att vad som krävs för att uppnå en roll inte är någon egentlig uppgiftsbeskrivning.

Det finns återfall och ingrepp. Det finns piller-inköp, men det kan finnas vänskap och kontakter som delas mellan två personer. Även om det är en fiktiv skildring av hans tid med Fisher, är e-boken fantastisk. Som, det bästa sättet Fisher hela tiden ville ha julbelysningsarmaturer för att pryda hennes resortrum.

Som ett resultat av alla verkar vara andra, eller hur? Alla av oss älskar en sak slumpmässigt som andra antar är loopy.

Carrie Fisher

Carrie Fishers före detta assistent i ny uppgift

Lane, nu 42, gick till en hit och diverse yrke i Hollywood. Och han skrev den udda pjäsen Tilda Swinton Solutions en annons från Craigslist . Han bestämde oss för att skriva e-boken på grund av läkningsproceduren och ett sätt att hylla Carrie Fisher.

När du letar efter uppdateringar om Hollywood och Bollywood, fortsätt följa osshär.