Carnival Row säsong 2 bekräftad nu! EXKLUSIVA nyheter! Vinjett och Philo! | Berättelse | Uppdateringar | Utgivningsdatum | Trailer | Komplott

Carnival Row säsong 2 är i vardande! När fansen ivrigt ser fram emot releasen av Carnival Row säsong 2, när kommer serien att streamas? Läs vidare för att veta!

Carnival Row säsong 2

Carnival Row är en fantasy-dramaserie som släpptes 2019. Den har Sagan om ringen-berömdheten Orlando Bloom, Cara Delevingne, Tamzin Merchant, David Gyasi, Simon McBurney och många fler. Carnival Row säsong 1 hade premiär på Amazon Prime Video och Carnival Row säsong 2 förväntas släppas snart också.Den här tv-serien har åtta avsnitt i den första säsongen och har en speltid på 50 till 67 minuter vardera. Carnival Row är skapad av Rene Echevarria och Travis Beacham. Musiken till Carnival Row säsong 1 komponerades av Nathan Barr.

SPOILERFRI STORYLINE TILL CARNIVAL ROW SÄSONG 2:

Carnival Row utspelar sig i en mytologisk och viktoriansk värld full av fantasi. Serien berättar historien om mytologiska varelser, som älvorna, och hur de blev invandrare efter invasionen av mänskliga imperier. Invasionen av människor hade helt utarmat alla mytologiska varelsers rika resurser och de tvingas bli landets invandrare. Carnival Row säsong 1 talar om problemen som dessa mytologiska varelser möter när de försöker samexistera med människor.

Feerna och andra mytologiska varelser förtrycks av människorna, gjorda för att bli en minoritet i sina egna länder, förbjudna att leva, älska, flyga eller göra vad de än strävar efter. Serien berättar historien om den andre och berättar den i den mest sanningsenliga formen. Helvetet bryter lös när en vacker kärlek och relation tänds mellan Rycroft Philostrate, en mänsklig detektiv, och Vignette Stonemoss, en invandrarälva. Deras kärlek ansågs vara den som bröt igenom de samhälleliga barriärerna och det var en farlig sak att göra i ett outhärdligt, missförstått samhälle fyllt av fördomar och fördomar.

Philo försöker reda ut mysteriet bakom serien av hemska mord som äventyrar freden och ordningen i staden Row. Invandrarfen Vignette besitter viktiga bevis som kommer att utsätta utredningsfallet med Philo på spel. Philos undersökning leder till att han avslöjar några stora överraskningar och avslöjar den otroliga personen eller människorna bakom det. Kommer Philo att lyckas reda ut mysteriet bakom fallet? Carnival Row säsong 2 måste svara på den frågan.

Carnival Row säsong 2

HUVUDKARAKTÄRER I CARNIVAL ROW SÄSONG 2:

Rycroft Philostrate:

Orlando Bloom agerar som Rycroft Philostrate i serien Carnival Row. Philo är detektiv för Burgue Constabulary och undersöker ett mysterium och en konspiration i mörkret i Carnival Row. Philo är en krigsveteran och även delvis en fae, den mytologiska varelsen som kallas feer. Kanske på grund av denna faktor förstår Philo de mytologiska varelsernas liv och sympatiserar med dem. Detta passar inte alls bra hos hans kompisar på jobbet. Carnival Row 2 förväntas reda ut konspirationsfallet.

Vignette Stonemoss:

Denna roll spelas av Cara Delevingne. Cara fungerar som en fae i rollen som Vignette i den här serien. Som älva hade hon en ganska bra och fridfull barndom. Hon växte upp i sin familj på deras gård. Under mellanstadiet besöker Vignette sitt hem och till sin chock upptäcker hon att hennes familj var död och att deras hem begravdes i marken. Hon förstod att pakten hade gjort intrång i hennes hemland. Pakten är en allians mellan nationerna Quivira och Cibola.

Vignette hade inget annat val än att bli en smugglare, för att rädda de oskyldiga älvorna från det stridande landet Tirnanoc. Hon sätter sitt liv på spel för att göra ett så vågat jobb och rädda älvorna från det landet. Vignette trodde att hennes tidigare älskare Philo hade dött i ett krig. Samtidigt sällar sig Vignette till en grupp fae-ligister som kallas Black Ravens. Hur ser framtiden ut för Vignette och Philo ska berättas i Carnival Row säsong 2?

Breakspear familj:

Familjen Breakspear är känd för att vara en av de mäktigaste och mest inflytelserika familjerna i staden Burge. Deras familjs viktiga medlemmar är dessa tre. Absalom Breakspear, kansler i Burgues parlament, spelad av skådespelaren Jared Harris. Piety Breakspear, Absaloms fru och en medlem av ädla huset Leonice spelas av skådespelerskan Indira Varma. Jonah Breakspear, son till Absalom och Piety, spelad av Arty Foshan. Sonen Jona är en rebell som försöker hitta sitt eget öde och inte gillar att bli kontrollerad av sin far. Jonahs och hans föräldrars öden förväntas bli tydliga i Carnival Row säsong 2.

En av de andra viktiga karaktärerna är Tourmaline Larou spelad av Karla Crome. Tourmaline blev vän med Vignette med sina imponerande poesikunskaper. Hon är kurtisan på Tetterby hotell.

CARNIVAL ROW SÄSONG 2 UPPDATERINGAR:

Carnival Row säsong 2

Carnival Row säsong 2 förnyades av Amazon Prime Video för den andra säsongen i juli 2019. Den första säsongen hade premiär på Prime Video den 30 augusti 2019. Så Amazon Prime förnyade faktiskt säsongen en månad innan den första säsongen av Carnival Row var ännu släppte. Detta fick fansen att hoppas på en snabb release av Carnival Row säsong 2, men deras förhoppningar var förgäves.

Produktionsarbetet för Carnival Row säsong 2 började faktiskt tidigt i november 2019, men det stoppades i den ökända mars 2020. Covid-19-effekten över hela världen stoppade alla arbeten fullständigt och tvingade alla att gå in i sina rum igen . Produktionsarbetet för Carnival Row säsong 2 stoppades också av detsamma.

Efter några månader började produktionsarbetet igen i augusti 2020 för Carnival Row säsong 2. Det har ännu inte kommit några uppdateringar eller officiella tillkännagivanden angående slutförandet av produktionsarbetet. Det har inte heller funnits några officiella tillkännagivanden om släppdatum för Carnival Row säsong 2. Men den nya Carnival Row säsong 2 förväntas släppas i slutet av 2021 eller i början av 2022-talet. Dessa är fullständiga förväntade spekulationer från fansen och det har inte kommit några officiella tillkännagivanden ännu. Låt oss hoppas att produktionsarbetet snart är klart och att Carnival Row säsong 2 kommer upp på våra Prime Video-skärmar. Se serien som strömmar vidare Amazon Prime-video om du inte har!

Gillade du karaktärerna i Carnival row säsong 2? om ja, kommentera nedan!

Också,

Kolla in våra andra artiklar -

Breaker New Waves Säsong 3: BEKRÄFTAD!!!! PLOT | UTSLÄPPSDATUM | NYA UPPDATERINGAR | Nya avsnitt | Karaktärer | Trailer

BesökMarketactivity.comför fler nyheter!