Carnival Row Säsong 2: Amazons fantasy-succéserie kommer tillbaka till våra skärmar nästa år! Kommer Orlando Bloom vara tillbaka?

En av de mest populära serierna på Amazon Prime är också en av de yngsta! Carnival Row kom ut 2019 och bara en säsong av programmet räckte för att samla en stor publik. Den första säsongen av programmet fick positiva recensioner och folk var intresserade av att se programmet. Sedan dess har fansen av programmet krävt en andra säsong för programmet. Det verkade som att Amazon förra året lade ner programmet men de har återställt det sedan dess. Nyligen har uppdateringar om den andra säsongen kommit ut och vi har sammanställt dem alla här åt dig. Här är allt du behöver veta om Carnival Row säsong 2!

Utgivningsdatum: Carnival Row säsong 2

carnival row säsong 2

carnival row säsong 2Amazon Prime meddelade förra året att de kommer att lägga ner Carnival Row. Men eftersom programmet fick överväldigande svar har Amazon plockat upp det igen och beslutat att fortsätta det. Säsong 2 är alltså officiellt på gång. Nu har Amazon ännu inte bekräftat något releasedatum för nästa säsong. Det verkar som att den fortfarande är under produktion och filmning, så det kan ta ett tag innan säsongen kommer ut. Vi gissar att säsongen kan släppas någon gång nästa år. Releasen kan möjligen ske i mitten av 2021. När det finns nya uppdateringar kommer vi att se till att meddela dig om dem.

Skådespelare: Carnival Row säsong 2

Skådespelarna för den sista säsongen av Carnival Row var ett stort försäljningsargument för den. Serien har stora namn som Orlando Bloom som Rycroft Philostrate, Cara Delevingne som Vignette Stonemoss, Simon McBurney som Ryan Millworthy och Tamzin Merchant som Imogen Spurnrose. Vi förväntar oss att dessa huvudroller kommer att vara desamma även nästa säsong. Skådespelarna för showen är en gigantisk lista över artister men dessa kan eventuellt ändras under nästa säsong. Eftersom säsongen fortfarande är under utveckling är det svårt att förutse vad som kan hända med bikaraktärerna.

Handling: Carnival Row säsong 2

Säsong ett av programmet lämnade oss med många frågor och tittarna undrade vad som kommer att hända härnäst. Det finns massor av underintriger i serien och många av dem kan komma tillbaka i säsong 2. Det finns också situationen där Carnival Row förvandlas till ett ghetto som måste förklaras. Kommer pakten att ha en betydelse i säsong 2 eller inte? Många frågor från säsong ett kommer att göra en handlingslinje för nästa säsong. Detta är dock fortfarande bara teori eftersom säsongen är under ett utvecklingsskede. Vi kan förstå mer när en trailer är ute.

Handling: Carnival Row Säsong 2

carnival row säsong 2

carnival row säsong 2

Carnival Row är en amerikansk serie exklusivt tillgänglig på Amazon Prime som kom ut 2019. Serien har bara en säsong ute ännu och den andra är på gång. Carnival Row kombinerar skräck och fantasi i en viktoriansk miljö och följer livet för två huvudkaraktärer. En av dem är en mänsklig detektiv och den andra är en älva. En serie mord i staden förenar de två i ett försök att stoppa katastrofen som ligger bakom dessa monster. Showen är extremt intressant och vi rekommenderar att du tittar på den.

Är du exalterad inför Carnival Row säsong 2? Låt oss veta i kommentarerna nedan!