Cardi B och även Megan Thee Stallions helt nya videoklipp häpnar anhängare tillsammans med en obehaglig överraskning genom Kylie Jenner

När videon för Cardi B och även Megan Thee Stallion Det första samarbetet förlorade i fredags, en upptäckt gick ut av anhängare chockade, det vill säga faktiskt Kylie Jenner

Videon för WAP inkluderar både rapartister som solar sig i en betydande pastellfärgad herrgård som visar upp sig i korridorer och dansar också tillsammans med geparder.

När det gäller halvvägs så är låtarna faktiskt och upphör också att ersättas på grund av ljudet av att klicka på hälarna. Kammen siktar nästan på ett plagg med gepardtryck och går också lite i taget uppåt. Oro skapas faktiskt. Det är faktiskt exponerat: Jenner, som inte påpekar något alls i videoklippet, kräver dock en 25-2:a timeout.Nedan är faktiskt videon, kolla in den.

WAP- Cardi B och även Megan Thee Stallion: More About It

Båda rapparens jättar, Cardi B och även Megan Thee Stallion , har faktiskt samarbetat alla tillsammans och även levererat en on-beat monitor ' WAP ' på fredag.

Beroende på till Anslagstavla , observerar denna nyligen försvunnit ensam Megs tidigare ' Vilde ' remix, inklusive Beyonce. Detta är faktiskt den allra första gången som rapartisterna faktiskt har arbetat tillsammans för ett jobb.

den ' Jag gillar det ' sångaren gick vidare till Instagram och diskuterade även hyperlänken till huvudvideon på den nyss släppta monitorn.

WAP- Kylie Jenner-kontrovers och även Petition

Många anhängare, verkar det som, var faktiskt verkligen inte särskilt glada över att se till att en begäran om att eliminera Jenner från videoklippet har faktiskt fått fler än 33 000 varumärken på mindre än 24 timmar.

Sammanfattningen av begäran löser relevant: Videoklippet var faktiskt utmärkt tills vårt företag hittade K och jag ville också kasta min telefon..

On individual tog bekymmer rakt in i sina egna händer, redigerade och förbättrade Jenners demontering av videoklippet och lade även upp det på Twitter, där det har nästan 300 000 synpunkter.

Jenner är inte den enda delen i WAP videoklipp. Artister gillar Normani , Mulatt , Utmaning och även Rubi Rose tillhandahålls faktiskt delar mot färdigställande, i ett försök att stärka andra kvinnliga konstnärer.

Problemet som många har tillsammans med Jenners utseende har faktiskt sitt ursprung i hennes bakgrund av vad som faktiskt har skapats som svartfiske , ett försök att simulera utseendet och även typen av svarta damer. Helt enkelt i år skickade Jenner in en bild av sig själv på Twitter i ett långt, lockigt blond hårstycke tillsammans med ett synligt mörkare hudlager.