Car Share Avsnitt 3: Peter Kay avslöjar sin cancerscen från Car Share. Klicka här för att veta detaljerna

Peter Kay som senast sågs på TV 2018 har äntligen kommit med något nytt. Den populära komikern samt en skådespelare och regissör för tv-programmet Car Share skrev en ny bilscen till sitt program.

Car Share tar publiken in i livet för två huvudkaraktärer, John och Kayleigh. Sitcomen sändes första gången på BBC One 2015. Och följer tre säsonger. Publiken har väntat ivrigt på uppdateringar angående showen. Och slutligen avslöjade Peter som är regissören såväl som huvudpersonen det kommande manuset.Car Share: Vad handlar det om?

Hittills har publiken sett hur John och Kayleigh avslöjar sin personliga, dagliga fråga för varandra. Den maximala scenen utspelar sig i bilen men ger ändå en inblick i olika saker. John och Kayleigh pratar med varandra när de tar vägen till sitt kontor. Ibland stöter de på olika ämnen som bidrar till deras konversation.

Car Share: Avsnitt 3

Mitt i Covid-19-pandemin har programmets motspelare Sian Gibson släppt ljudversionen av det kommande avsnittet. Den släpptes i april 2020 och inom fyra månader har regissören kommit med scenens sketch. Den har också publicerats i boken NHS: 100 Stories to Say Thank You som inkluderar hälsorelaterade berättelser från 100 viktiga kändisar. På så sätt har Peter också hyllat denna hälsomedvetna bok och all vinst delas ut till deras välgörenhetsorganisationer.

Bildel: Tomt

Avsnitt 3 av denna tredje säsong ger sina tittare ett speciellt perspektiv på Peters karaktär. Även om det följer samma gamla mönster av bilscen tar John dig in i sina tidigare cancerdagar.

Han delade med Kayleigh att han en gång gick på en hjärnskanning. Han hade huvudvärk sedan några dagar och allt han trodde var cancer. Men det slutliga resultatet blev något annat.

Peter som komiker misslyckas aldrig med att lägga till psykologi och humorelement i sitt manus. Scenen avslöjar till och med hur han blev spänd av att höra låttexterna som spelades under skanningen. Han föll till och med i tårar. Men slutrapporten visar att han har bihålor.