Camila Cabello och Shawn Mendes är inte tillsammans på MTV VMAs! Blev de slut? Läs för att veta mer

Utmärkelser visar lovebirds Shawn Mendes och Camila Cabello kommer inte att bli gosiga i någon publik ikväll på MTV VMAs. Paret, som inte har fotograferats tillsammans sedan maj, är inte på den personliga New York-ceremonin. Varför? Varken Mendes eller Cabello har några individuella nomineringar. Cabellos filmfotograf för hennes My Oh My musikvideo, Dave Meyers, är upp för bästa film VMA dock.

Så är Cabello och Mendes tillsammans just nu? Nej – men det är inte nödvändigtvis för att de gjorde slut. Cabello är tillbaka på jobbet med att spela in sin kommande film Askungen i London. är de fortfarande tillsammans? Faktum är att de två lovebirds inte har setts tillsammans sedan maj. Så för vissa personer i deras fanbas skulle det bevisa att de inte dyker upp.Men enligt en källa nära paret, de två artisternas stor kärlek snurrar fortfarande. Om de inte längre dyker upp tillsammans är det helt enkelt på grund av tidsbrist.

Sedan fängslingens slut har Camila Cabello inte hittat en egen minut. speciellt sedan den vackra brunetten arbetar varje dag på uppsättningen av hans nästa film, Askungen, i London. Speciellt eftersom den vackra brunetten arbetar varje dag på uppsättningen av hans nästa film, Askungen, i London

Camila Cabello var inte där

Det kunde verkligen Camila Cabello och Shawn Mendes ha gjort mötte upp för MTV VMAs. Trots allt är de två artisterna fortfarande närvarande vid denna ceremoni. Ingen av dem hade dock gjort resan! Dessutom brydde de sig inte ens om att vara det närvarande på avstånd eller spela in en video.

Anledningen? detta ny upplaga hade ingen nominerat . Så Camila Cabello och Shawn Mendes kunde inte gosa framför kamerorna som varje år.

Det var bara sångerskans fotografi för hennes musikvideo My Oh My i tävlingen om priset för bästa fotografi VMA. Och det här är Dave Meyers.

Men låt deras fans vara lugna: det betyder inte att de inte längre är tillsammans . Det är bara dålig timing.

I början av karantänen stannade Mendes och Cabello tillsammans i Miami. Den 31 maj fotograferades de när de deltog i en Black Lives Matter-protest tillsammans. Det framträdandet kom fem månader efter att Cabello offentligt bad om ursäkt för sina rasistiska gamla Tumblr-inlägg.

Hon skrev på sin Instagram och Twitter att när jag var yngre använde jag ett språk som jag skäms djupt över och kommer att ångra för alltid. Jag var outbildad och okunnig och när jag väl blev medveten om historien och vikten och den sanna meningen bakom detta hemska och sårande språk, skämdes jag djupt över att jag någonsin använde det... Så mycket jag önskar att jag kunde, kan jag inte gå tillbaka i tid och ändra saker jag sa tidigare.