Cameron Diaz: Hollywood-skådespelerskan får fred efter att ha lämnat sitt skådespelarliv. Klicka här för att veta detaljerna

Cameron Diaz är en välkänd före detta amerikansk skådespelerska, modell, producent och författare. Hollywood-skådespelerskan dök inte bara upp i några mästerklasskomedier utan fick till och med erkännande med sina dramatiska filmer. 2013 var hon till och med den bäst betalda skådespelerskan över 40 i Hollywood. Men efter att ha tillbringat en så framgångsrik karriär i den här branschen, bestämde hon sig till slut för att sluta med detta lyxiga liv.

Denna Hollywood-skådespelerska som har gett många favoriter till sina fans har äntligen avslöjat skälen till att sluta. Sedan hon bestämde sig för att gå bort från vad många människor beskriver det som ett absolut reamjobb, kom spekulationer och desinformation ständigt upp.Skådespelerskan som började sin karriär på 1990-talet och snabbt blev berömmelse med sina rom-coms, thrillers, actionfilmer och till och med komedier. Hon har varit på det här området så länge men det som fick henne att fatta detta kritiska beslut.

Följ den här artikeln för att veta sanningen.

Cameron Diaz: Hennes skådespelarspann

Cameron började sin karriär inom modellering vid 16 års ålder. Hon arbetade i många annonser för Calvin Klein och Levi's. Inte bara detta, hon blev till och med med i reklamfilmer som Coca-Cola.

Hennes modellkarriär följdes av hennes skådespeleri vid 21 års ålder. Hennes första film var The Mask där hon spelade rollen som jazzsångerska. Hon blev en av Hollywoods viktiga skådespelerskor med sina roller i There's Something About Mary, Vanilla Sky, Head Above Water och många fler.

Cameron Diaz: Hennes personliga liv

Den tidigare Hollywood-skådespelerskan har till och med släppt sina två böcker som inkluderar The Body Book och The Longevity Book. 2015 gifte hon sig med sin älskare Benji Madden. Båda blev välsignade med sin första dotter, Raddix Madden tidigare i år.

Cameron Diaz: Varför slutade hon från skådespeleriet?

För några år sedan, när Cameron lämnade fältet utan någon detaljerad information, skapade människor sina egna spekulationer kring detta. Men nu avslöjar den här 47-åriga pensionerade skådespelerskan allt bakom att fatta detta beslut.

På onsdagen dök hon upp i Gwyneth Paltrows show In Goop Health: The Sessions där hon klarade att med åldern hittade hon klarhet i sitt liv. Hon har tillbringat hälften av sitt liv inom detta område, vilket har påverkat hennes liv och hennes relationer. Skådespelerskan tycker att hon hade blivit för jobbig med livet och har inte tänkt på hennes välmående och hälsa.

När hon var på det här området var det alla som brukade ta hand om henne. Hon tog aldrig sitt eget ansvar och skötte sina saker själv. Men nu vill hon bli självförsörjande och ta hand om sig själv och sin familj.

Enligt henne har hon till och med fått ro i själen då hon nu tar hand om sig själv.