Call Of Duty: Warzones spelare möter ännu ett spelfel! Och den här gången är det mer seriöst. Klicka här för att läsa mer!

Efter många tidigare glitches finns det nu ytterligare en, som är allvarligare än de andra. Call of duty är ett spel som gillas av miljontals användare och människor som streamas här och spelar dagligen. Det är som ett beroende om du spelar en gång. Nu finns det ett fel som stoppar pliktfansen att fortsätta njuta av sitt spel. Nedan beskrev jag feltypen och användargränssnittsproblemen.

https://themarketactivity.com/wp-content/uploads/2020/08/videoplayback-2-4.mp4

Vad handlar det om fel?

Detta är ett 'vapen'-fel, som kan ses efter en tid under spelet och matchen, vilket blockerar hela skärmen. Från de senaste dagarna står streamers inför felet i spelet. Fel uppstod då och då och användaren stötte på problem under streams. Några av videorna delas av användarna där fel kan ses hända!

Courage JD delade med sig av sin erfarenhet och sa att hans kollegor också stött på detsamma. Enligt källorna twittrade han att det är det värsta felet i en krigszons historia. Han nämnde också att om det inte fixas ASAP kan det förstöra Warzone på allvar och påverka spelet mycket. Spelet påverkades av denna glitch och vapen var väldigt irriterande vid den tiden.Reaktionen i allmänheten!

Detta blir också nyheterna bland användarna och trending board-frågan. Många av användarna delar sina strömmande videor och reagerar på Courage JD-tweet. De måste stoppa sina strömningar under matchen om det är något fel.

Detta orsakade också störningar i pjäsen, några av dem sa att de inte hade upplevt detta tidigare i historien. Detta är en stor fråga och ett stort problem. Eftersom call of duty är baserat på sång, står de inför problem och kan inte spela. Låt oss se hur mycket tid de kommer att ta att fixa detta fel så att streamers kan fortsätta sitt spel.