Bruce Springsteen återvänder till Broadway Solo 'Springsteen On Broadway' från 26 juni, men biljett nu

Bruce Springsteen kommer att göra sin Broadway-debut i sommar, men bara för ett begränsat antal framträdanden. För att få gå på teater och se honom uppträda live måste du ha vaccinerats först.

Den begåvade amerikanske sångaren Bruce Springsteen kommer tillbaka till Broadway i sommar, men bara under en begränsad tid. För att få dina biljetter måste du vara helt vaccinerad!

Bruce Springsteen återvänder:

Efter år av stängning och få framträdanden kommer Broadway att öppna igen den 26 juni med produktionen Springsteen On Broadway. Bruce sa att han är glad att återvända till detta monumentala evenemang efter att hans show har varit en sådan framgång sedan öppningen i oktober 2017. Efter alla dessa blandade känslor om att det inte är ett originalverk, gläds folk äntligen över att veta att de kommer att ha något nytt att se när de kommer hem från New York City eller på utlandsresor!Musiklegenden Bruce Springsteen kommer att återvända till Broadway den 26 juni 2021. Han säger att han älskade att göra showen och ser fram emot en av hans första föreställningar på mer än ett år sedan COVID-19 stängde av alla teatrar i maj förra året.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Bruce Springsteen (@springsteen)

Springsteen på Broadway kommer att börja säljas i juni och intäkterna från Opening Night-showen doneras till välgörenhet. Springsteens ursprungliga framträdanden var 236 shower mellan 2017-2018; den vann ett speciellt Tony Award för sin fantastiska prestation också! Alla publikmedlemmar måste vara fullständigt vaccinerade minst 14 dagar efter sin andra dos innan de kan delta i detta evenemang.

Barn under 16 år måste åtföljas av fullt vaccinerade vuxna och måste lämna en negativ covid-19-rapport för att delta i showen.

Broadway kommer att öppna upp under de kommande veckorna med en rad olika produktioner. Den första Broadway-showen som öppnade efter guvernör Cuomos tillkännagivande att arenor kunde öppna med full kapacitet var Springsteen den 4 augusti, följt av Antoinette Chinonye Nwandus Pass Over och Hadestown senare i år.